Sınav Stresi Film Oldu - Son Dakika
Yerel

Sınav Stresi Film Oldu

Manavgat Başarı Koleji Sinema Kulübü Öğrencileri, Öğrencilerin Sınav Döneminde Yaşadıkları Stresi Konu Alan Kısa Metrajlı Film Çalışmalarını Tamamladılar.

07.03.2011 17:54

Manavgat Başarı Koleji Sinema Kulübü öğrencileri ile sinema sanatçısı Sümer Tilmaç, öğrencilerin sınav döneminde yaşadıkları stresi konu alan kısa metrajlı film çalışmalarını tamamladılar.

Yönetmenliğini Cüneyt Yosulçay'ın yaptığı filmde, Sümer Tilmaç'ın yanı sıra öğrenci velileri, öğrenciler de rol aldı. Ev, okul, hastanede ve kırtasiye gibi mekanlarda çekimleri yapılan filmin, ismi ise öğrencilerin tavsiyeleri arasından seçilecek.

Sümer Tilmaç, gazetecilere yaptığı açıklamada, filmin öğrencilerin yaşadığı sınav stresini konu aldığını belirterek, film çekimlerine katkıda bulunan herkese teşekkür etti. Filmin Başarı Koleji'nde 37 öğrencinin yazdığı hikaye arasından seçildiğini kaydeden Tilmaç, filmin Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'ne de katılacağını söyledi.

Okul Müdürü Akif İnci de, Manavgat'ta bir ilke imza atmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, bu tür projelerin devamının da geleceğini sözlerine ekledi

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sınav Stresi Film Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement