Sındırgı Belediyesinde Devir Teslim Töreni Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Sındırgı Belediyesinde Devir Teslim Töreni Düzenlendi

Sındırgı Belediyesinde Devir Teslim Töreni Düzenlendi

Sındırgı Belediyesi'nde yapılan devir teslim töreninde Serkan Sak, Belediye Başkanlığı görevine başladı. Sak, Ekrem Yavaş'a teşekkür ederek projelerini gerçekleştireceklerini söyledi.

03.04.2024 17:39  Güncelleme: 17:42

Sındırgı Belediyesinde devir teslim töreni düzenlendi, Belediye Başkanlığına seçilen Serkan Sak, görevine başladı.

Belediyesinde düzenlenen devir teslim töreninde Başkan Sak, Belediye Başkanlığını devraldığı Ekrem Yavaş'a bugüne kadarki çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Sorunsuz ve demokratik bir seçim süreci geçirdiklerini belirten Sak, "Hangi vatandaşımızın hangi belediye başkan adayını desteklediği önemli değil. Bizler Sındırgı'nın evladıyız. Sındırgı'da projelerimizi gerçekleştirerek öncelikle gençlerimiz için istihdam sözümüzü tutacağız. Geçmişe sünger çekip geleceğe bakacağız. Bizleri destekleyen, desteklemeyen herkese teşekkür ederiz. İsrafsız bir belediyecilik için söz verdik, sözümüzü tutacağız" dedi.

Ekrem Yavaş' da üç dönem boyunca birçok çalışmalar yaptıklarını dile getirerek, "Serkan Sak'a görevinde başarılar diliyorum. Başkanlık süresince bizlerin yapabileceği her türlü projede destekçileri olacağız. Sındırgı'dayız. Tecrübemizle kendileri de isterse her zaman yanındayız" ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından Sak, Ekrem Yavaş'a çiçek vererek belediye binasından uğurladı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sındırgı Belediyesinde Devir Teslim Töreni Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement