Şırnak'ta Polisten Çocuklara Lunapark Gezisi - Son Dakika
Yerel

Şırnak'ta Polisten Çocuklara Lunapark Gezisi

Şırnak\'ta Polisten Çocuklara Lunapark Gezisi

Şırnak Emniyet Müdürlüğü, maddi durumu elverişsiz ve suça sürüklenme riski taşıyan çocuklara lunaparkta gezisi düzenledi.

18.08.2014 22:09

Şırnak Emniyet Müdürlüğü, maddi durumu iyi olmayan ve suça sürüklenme riski taşıyan çocuklara lunaparkta gezisi düzenledi.

Terörle Mücadele Şubesi (TEM) Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliği tarafından geliştirilen ve "Haydi çocuklar lunaparka" sloganıyla başlatılan projede, her gün 20 çocuk polis abileri ve ablalarının eşliğinde götürüldükleri lunaparkta gönüllerince eğleniyor.

"Hedefimiz teşkilatımızın gülen yüzünü onlara göstermek"

Komiser Emre Duman, yaptığı açıklamada, sosyal ve kültürel faaliyetler kapsamında, 18-22 Ağustos tarihleri arasında Şırnak'ta 100 çocuğu lunaparka getirerek, eğlendireceklerini söyledi.

Aamaçlarının suça sürüklenme ihtimali bulunan çocuklar ile yardıma muhtaç aile çocukları eğlendirmek olduğunu belirten Duman, şöyle dedi:

"Şırnak'ta çocuklarımızın oyundan uzak olduklarını gördük. Taş atmayı bir oyun zannediyorlar. Burada çocuklarla hem oyun oynuyor, hem de onları teşkilata ısıtıyoruz. Hedefimiz teşkilatımızın gülen yüzünü onlara göstermek" dedi.

"Büyüyünce bende polis olmak istiyorum"

Lunaparkta eğlenen çocuklardan Sevgi Çavdar da, projeyi beğendiğini ifade ederek, "Burada çok eğlendim. Polisler aslında çok iyiler ve onları çok seviyorum. Büyüyünce bende polis olmak istiyorum" diye konuştu.

Çocuklara yönelik programların sürmesini isteyen Hasret Tatar ise, lunaparkta oynamanın eğlenceli olduğunu dile getirdi. - Şırnak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şırnak'ta Polisten Çocuklara Lunapark Gezisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement