Şırnak Valisi İpek, Habur Sınır Kapısında İncelemede Bulundu - Son Dakika
Yerel

Şırnak Valisi İpek, Habur Sınır Kapısında İncelemede Bulundu

Şırnak Valisi Hasan İpek, Silopi ilçesi yakınlarındaki Habur Sınır Kapısı ile yapımı süren tır parkında incelemede bulundu.

08.09.2013 19:19

Şırnak Valisi Hasan İpek, Silopi ilçesi yakınlarındaki Habur Sınır Kapısı ile yapımı süren tır parkında incelemede bulundu.

Vali İpek, beraberinde Silopi Kaymakamı Suat Demirci ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kazım Zan ile Habur Sınır Kapısı'nda inceleme yaparak, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra yapımı süren 4 bin araçlık tır parkına geçen İpek, bir süre şoförler ile sohbet edip, sorunlarını dinledi.

Mevcut tır parkının eksikleri olduğunu aktaran İpek, sürücülerin talepleri dikkate alınarak inşa edilen yeni parkın yaklaşık 4 ay sonra hizmete açılacağını kaydetti. - Şırnak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şırnak Valisi İpek, Habur Sınır Kapısında İncelemede Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement