SİÜ; Spor Lisesi Öğrencilerini Misafir Etti - Son Dakika
Yerel

SİÜ; Spor Lisesi Öğrencilerini Misafir Etti

SİÜ; Spor Lisesi Öğrencilerini Misafir Etti

Siirt Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Siirt Spor Lisesi öğrencilerini misafir etti.

18.06.2014 12:20

Spor Lisesi yöneticileri, öğretmenleri ve her branştan sporcu öğrencilerin katıldığı ziyarette öğrencilerle buluşan Prof. Dr. Murat Erman, yeni akademik yılda öğrenci alımına başlayacak olan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ile ilgili bilgilendirme ve yönlendirme toplantısı yaptı.


Rektör Erman, öğrencilere yaptığı konuşmasında açılacak bölümlerden, sınav koşullarından, altyapı çalışmaları ve kulüpleşme faaliyetlerinden bahsetti. Erken dönemde yetişme fırsatı bulmuş spora yatkın öğrencilerin kazanılmasının önemini ifade eden ERMAN: “Beden eğitimi ve Spor Yüksekokulumuzun bu yıl eğitim öğretim faaliyetlerine başlamasını hedeflemekteyiz. Şuan itibariyle Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümümüz öğrenci alımına hazır diğer bölümlerinde kurulma süreci devam ediyor. Yüksekokulumuzun altyapı eksikleri en kısa sürede giderilecektir fakat en büyük altyapı sorunu yetişmiş insan gücüdür. Sizlerin bu yaşlarda spor eğitimi almanız çok önemli çünkü yetişmiş, kaliteli öğrenci ve iyi yönlendirilmiş bir lise eğitimi yüksekokul başarısına da yansıyacaktır. Elbette ki yüksekokulumuzda sizleri görmek Spor Lisemizle beraber hareket etmek bizim için rantabl bir süreç olacaktır. Ne var ki yüksekokula girebilmeniz için bir dizi sınav sürecinden geçmeniz gerekmektedir. Sınav konusunda eskiden beri süre gelen suiistimaller yaşanmıştır. Bu suiistimallerin yaşanmaması için gereken her türlü tedbiri aldık. Ağustos ayı içerisinde yapacağımız sınav objektif şeffaf, kayıt altına alınan ve itiraz edilebilir bir sınav süreci olacaktır. Kendinizi bu süreçte hazırlayın ve ispatlayın.”dedi.

Öğrencilerle gerçekleştirilen toplantıya Besyo Müdürü Yrd. Doç. Dr. Veysel Okçu, Besyo Sekreteri Muhittin Selami Erman, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Selim Keleş ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı şube müdürü Emin Şen’de katıldı.

Toplantının ardından öğrencilere Kezer Yerleşkesinin spor alanlarını tanıtıldı.

Haber: Suat BİLİM

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel SİÜ; Spor Lisesi Öğrencilerini Misafir Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement