Sivas Belediyesi Yollarda Asfalt Çalışmalarına Başladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Sivas Belediyesi Yollarda Asfalt Çalışmalarına Başladı

10.03.2012 18:00

Yoğun kış şartlarını yaşandığı Sivas'ta kar yağışının ardından yollarda meydana gelen çukurlar belediye ekipleri tarafından onarılıyor.

Yoğun kış şartlarını yaşandığı Sivas'ta kar yağışının ardından yollarda meydana gelen çukurlar belediye ekipleri tarafından onarılıyor.

Sivas Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, yollarda meydana gelen ve sürücüleri zor durumda bırakan çukurlarda onarım çalışması başlatıldı.

Kar yağışının durmasıyla birlikte yollarda inceleme yapan Sivas Belediyesi ekipleri, öncelik sırasına ve trafik yoğunluğuna göre yama çalışmalarına hız verdi.

Bu çerçevede, Selçuk İlköğretim Okulu çevresi ve Fevzi Çakmak Caddesinde bulunan büyük çukurlarda ekipler tarafından asfalt çalışması yapıldı.

Sürücüleri zor durumda bırakan çukurların önce sudan arındırıldığı, ardından da asfalt çalışması yapılarak sorunun giderildiği belirtildi. Trafik yoğunluğu ve öncelik sıralamasına göre şehir merkezindeki yollarda yama çalışmalarının önümüzdeki günlerde de devam edeceği bildirildi.

- SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sivas Belediyesi Yollarda Asfalt Çalışmalarına Başladı - Son Dakika


Advertisement