Sivas İl Özel İdaresi, Asfalt Sezonunu Düzenlenen Törenle Açtı - Son Dakika
Yerel

Sivas İl Özel İdaresi, Asfalt Sezonunu Düzenlenen Törenle Açtı

Sivas İl Özel İdaresi, Asfalt Sezonunu Düzenlenen Törenle Açtı

İ l Özel İdaresi, 2013 yılı asfalt sezonunu merkez Hayranlı köyünde düzenlenen törenle açtı.

06.06.2013 14:21

Sivas İl Özel İdaresi asfalt sezonunu düzenlenen törenle açtı

İ l Özel İdaresi, 2013 yılı asfalt sezonunu merkez Hayranlı köyünde düzenlenen törenle açtı. Kurban kesimi ve duaların okunmasıyla başlayan törene Vali Zübeyir Kemelek, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, İl Genel Meclisi Başkanı Sedat Özata, ve meclis üyeleri katıldı.

İ l Özel İdaresi Genel Sekreter Salih Ayhan ise asfalt sezonuna geçen yıllara göre daha erken başlandığını vurgulayarak, 2 bin 500 ton malzeme ile en fazla stoka sahip olan ilin Sivas olduğunu belirtti. İl Özel İdaresi ekiplerinin kış döneminde çok iyi hazırlık yaptıklarını belirten Ayhan, iş sezonunun başlamasıyla birlikte asfalt startını Hayranlı Köyü'nden başlattıklarını kaydetti.

Vali Zübeyir Kemelek ise Sivas'ta kırsal altyapı sorunlarının çözümüne yönelik önemli çalışmalar yapıldığını söyledi. Çok geniş bir coğrafyaya sahip olan ilimizde imkanlar ölçüsünde tüm köylerin asfalt ihtiyacının giderileceğini belirten Vali Kemelek, "Önceliğimiz programda yer alan 341 kilometrelik yolu bitirmek, artan zamanlarda ise imkanlarımızı zorlayarak ilave programlar oluşturarak yeni işler yapmaktır.

Konuşmaların ardından Hayranlı Köyü yoluna asfalt dökülerek, iş sezonuna başlandı. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sivas İl Özel İdaresi, Asfalt Sezonunu Düzenlenen Törenle Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement