Suşehri ilçesinde çok sayıda iş yeri ile 3 okulda meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili gözaltına alınan 3 kişiden 2'si tutuklandı.
Gözaltına alınan B.K (24), Ü.D. (20) ve N.D. (19), İl Emniyet Müdürlüğündeki sorgularının ardından adliye sevk edildi. B.K ve Ü.D, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, N.D. serbest bırakıldı.
Suşehri Emniyet Müdürü Cevat İratcı, hırsızlık olayının kendilerini çok üzdüğünü ifade ederek, "Kısa süreli bir çalışma sonucu, olayın üzerinden 12 saat geçmeden faillerin yakalanması bizleri mutlu etmiştir. Bu gibi olayların bir daha yaşanmamasını arzu ediyoruz" dedi.
Muhabir: Faruk Kara
Yayıncı: Önder Felek - SİVAS
Son Dakika › Yerel › Sivas'taki Hırsızlık - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.