Sivas Ticaret Odası Başkanı Yıldırım, Suşehri'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Sivas Ticaret Odası Başkanı Yıldırım, Suşehri'ni Ziyaret Etti

Sivas Ticaret Odası Başkanı Yıldırım, Suşehri\'ni Ziyaret Etti

ivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (STSO) Osman Yıldırım, Suşehri ilçesini ziyaret etti.

05.04.2013 17:52

ivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (STSO) Osman Yıldırım, Suşehri ilçesini ziyaret etti.

Yıldırım, ziyaretleri kapsamında ilçe Kaymakamı Mehmet Demiral'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Demiral, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçede TSO temsilciliği açılmasının kendilerine moral verdiğini belirterek, "Temsilciliğin değerini, bölgemizde bulunan şirketlerin bileceğini ümit ediyorum. Suşehri ilçesi genel olarak potansiyeli yüksek bir ilçe, çevre ilçelere de hizmet vermektedir. Bu hizmeti ilçemize getirdiğiniz için teşekkür ediyoruz" dedi.

Yıldırım ise,ilçenin gelişmesi gerektiğini vurgulayarak, Türkiye'nin büyüdüğünü bu büyümenin de il ve ilçeler de yansıdığını söyledi. Karadeniz- Akdeniz kara yolu projesinin önemine de değinen Yıldırım, "Suşehri merkezi bir konumda. Bu projeyle de daha merkezi bir konuma geldi. İstanbul'da Sivas bazında en fazla nüfusa sahip ilçenin de Suşehri olduğunu bilmekteyiz. İnşallah buralar daha gelişecek" diye konuştu.

Yıldırım, daha Suşehri Belediye Başkan Vekili Süleyman Şen'i ziyaret etti.

Şen, ilçeye açılan özel araç muayene istasyonu için Yıldırıma teşekkür etti. Şen, "Özel araç muayene istasyonumuz, sadece Suşehri'ne değil, Koyulhisar, Akıncılar ve Gölova ilçeleri ve D-100 kara yolundan geçen tüm araçlara hizmet vermektedir. Çok şükür bu sorunumuz ortadan kalktı" ifadelerini kullandı.

Sivas STSO Başkanı Osman Yıldırım, Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Suşehri Kaymakamı Mehmet Demiral, Cumhuriyet Savcısı Ercan Türe, Suşehri AK Parti ilçe başkanı Rüstem Yüce, Suşehri Sanayici ve iş adamları derneği(SUSİAD) başkanı İlyas Koçali, Sivas Ticaret odası ve Sivas Ticaret Borsasının Suşehri temsilciliğinin hizmet vereceği binayı hizmete açtılar.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sivas Ticaret Odası Başkanı Yıldırım, Suşehri'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement