Sivasspor, Eskişehirspor Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Yerel

Sivasspor, Eskişehirspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Kardemir Karabükspor maçında iyi bir galibiyet aldıklarını, önemli olanın bu istikrarı devam ettirmek olduğunu söyledi.

04.01.2012 13:00

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Kardemir Karabükspor maçında iyi bir galibiyet aldıklarını, önemli olanın bu istikrarı devam ettirmek olduğunu söyledi.

Çalımbay, Eskişehirspor maçı hazırlıklarına başlayan kırmızı-beyazlı ekibin idmanında yaptığı açıklamada, Kardemir Karabükspor karşısında iyi bir galibiyet aldıklarını belirtti.

Ligin ilk maçlarının her zaman zor olduğunu ifade eden Çalımbay, şunları kaydetti:

"Karabük takımı da iyi bir başlangıç yapmak istiyordu. Hakikaten iyi de oyunculara sahipler. Biz de maçın başından sonuna kadar iyi oynadık, iyi mücadele ettik. İyi bir takım oyunu oynadık. Beni en çok mutlu eden şeylerden birisi de gol yemeden galip geldik. Onun için de mutluyuz ama her zaman söylediğim gibi ne sevinecek, ne üzülecek vaktimiz var. Çünkü sürekli şekilde maç oynayacağız. Onun için de iyi bir galibiyet aldık, inşallah önemli olan bu istikrarı devam ettirmek."

Deplasmanda karşılaşacakları Eskişehirspor maçının da zor bir maç olacağını ifade eden Çalımbay, şöyle konuştu:

"İyi bir kadroları var. Mükemmel şekilde ilk yarıda süper bir çıkış yaptılar. Tabii ki Eskişehirspor ile kendi sahasında oynamak da çok zor. Ama ben takımıma çok güveniyorum. Benim tek sıkıntım, sakatlıklarımız var, Ziya'nın durumu belli değil, Faty için izin almaya çalışıyoruz milli takımından, izin alabilirsek oynatacağız. Murat biliyorsunuz sarı kart cezalısı. O yüzden biraz sıkıntılarımız var. İnşallah onları da giderirsek oradan iyi bir şekilde döneceğimize inanıyorum."

Çalımbay, Eskişehirspor maçı için cuma günü kentten ayrılacaklarını da sözlerine ekledi.

Bu arada Eskişehirspor maçı hazırlıklarına başlayan kırmızı-beyazlı ekibin idmanında, Kardemir Karabükspor maçında forma giyen futbolcularla diğer oyuncular ayrı çalıştı. Maçta forma giyen oyuncular hafif tempolu koşu yaparken, takımın diğer bölümü pas ve kondisyona yönelik çalışmalar yaptı.

- SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sivasspor, Eskişehirspor Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement