Siyasiler ve Stk'lar Aşurede Buluştu - Son Dakika
Yerel

Siyasiler ve Stk'lar Aşurede Buluştu

Siyasiler ve Stk\'lar Aşurede Buluştu

Malatya'da siyasiler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve basın mensupları aşure programında buluştu.
Güneş Televizyonu'nun Muharrem Ayı nedeniyle düzenlediği aşure programına; Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeşilyurt Belediye...

20.11.2013 14:29

Malatya'da siyasiler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve basın mensupları aşure programında buluştu.

Güneş Televizyonu'nun Muharrem Ayı nedeniyle düzenlediği aşure programına; Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, bazı belediye başkanları, AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, belediye başkan aday adayları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve basın mensupları katıldı.

Güneş Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Duran Özkan, Muharrem Ayı nedeniyle her yıl geleneksel olarak düzenlediği aşure programını bu yıl da 5'incisi gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Amacımız birlik ve beraberlik içinde mutlu bir Türkiye arzu ediyoruz" dedi.

AK Parti Malatya Büyük Şehir Belediye Başkanlığı aday adayı, Hukuk Der Malatya Şube Başkanı Avukat Ali Bakan ise Muharrem Ayı'nın önemine temas ederek, "Bu ayda milli birlik ve beraberliğimizin daha da pek olmasını diliyoruz" diye konuştu.

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer de şunları söyledi:

"Muharrem Ayındayız. Evrensel bir acıyı, şehadet olgusunu yeniden idrak ediyoruz. Bu evrensel mesajı, önümüzdeki nesillere daha adaletli, hak ve hukuk içinde, mazlumların dikkate alındığı, zalimlere fırsat verilmediği, Kerbela olayının özelinde bu mesajın evrensel olarak bütün dünyaya, barışın, hakkın ve hukukun hakim olmasını diliyoruz."

Ege Malatyalılar Derneği Başkanı Nüvit Ateş, birlik ve beraberlik açısından bu tür organizasyonların önemine temas ederek, Muharrem ayı ruhunun iyi anlayıp, iyi yansıtılması gerektiğini kaydetti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Siyasiler ve Stk'lar Aşurede Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement