Sokak Canlılarına Duyarlı Öğrencilerden Belediyeye Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Sokak Canlılarına Duyarlı Öğrencilerden Belediyeye Teşekkür

Sokak Canlılarına Duyarlı Öğrencilerden Belediyeye Teşekkür

Çankaya Belediyesi Sahipsiz Hayvan Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek incelemeler yapan hayvan dostu Öğretmen Necla Kızılbağ Anadolu Lisesi öğrencileri, Çankaya Belediyesi’ni ziyaret ederek teşekkür etti.

22.03.2014 16:59

Çankaya Belediyesi Sahipsiz Hayvan Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret ederek incelemeler yapan hayvan dostu Öğretmen Necla Kızılbağ Anadolu Lisesi öğrencileri, Çankaya Belediyesi'ni ziyaret ederek teşekkür etti.

Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Erdal Kurttaş'ı çalışma odasında öğretmenleri Seyhan Yıldız Yıldırım ve Fikret Saylıkan eşliğinde ziyaret eden öğrenciler, sokak hayvanları ve hayvanların yaşam hakları konusunda fikirlerini paylaştı. Belediyenin Rehabilitasyon Merkezi'nin örnek bir tesis olduğundan söz eden öğrenciler, tüm belediyeleri aynı duyarlılıkta görmediklerini örnekler vererek anlattı.

Her canlının yaşam hakkına saygı göstermenin insani bir duruş olduğunu söyleyen Kurttaş, genç öğrencilere gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür ederek, Çankaya Belediyesi'nin Çoban Ateşi benzeri özel yayınlarından armağan etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sokak Canlılarına Duyarlı Öğrencilerden Belediyeye Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement