Söke Belediye Meclisi Kasım Ayı Olağan Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Söke Belediye Meclisi Kasım Ayı Olağan Toplantısı

Söke Belediye Meclisi Kasım Ayı Olağan Toplantısı

Söke Belediye Meclisi'nin Kasım ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

01.11.2013 15:41

Söke Belediye Meclisi'nin Kasım ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Toplantıya MHP'li Meclis Üyesi Ali Çalışkan, Ak Partili Meclis Üyesi Şule Tuntaş ve Bağımsız Meclis Üyesi Ali Öner mazeretli olarak katılmadı.

Söke Belediye Meclisi gündeminde bulunan 2014 Yılı Performans Programı, 2014 Mali Yılı Bütçe Kararnamesi, 2014 Mali Yılı Gider Bütçe Taslağı, 2014 Mali Yılı Gelir Bütçe Taslağı, 2014 Mali Yılı Finansman Programı, 2014 Mali Yılı Ayrıntılı Harcama Programı, 2014 Mali Yılı Vergi, Resim ve Harçlar Tarifesi, 2014 Mali Yılı Ücretler Tarifesi ve Söke Belediyesi'ne ait gayrimenkullerin 2014 Mali Yılı Kira ve İşgaliye Artış oranları konularının yer aldığı maddeler bütçe komisyonuna oy birliği ile havale edildi.

Bu konularda yasal süre içinde Bütçe Komisyonu gerekli çalışmaları yaparak, maddeler 08 Kasım 2013 tarihinde gerçekleşecek Kasım ayı meclis toplantısının 2. Oturumunda görüşülerek karara bağlanacak.

Meclis toplantısında gündem maddeleri arasında yer alan imar tadilatları maddesi de görüşülerek karara bağlandı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Söke Belediye Meclisi Kasım Ayı Olağan Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement