Söke'de Çevre Günü Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

Söke'de Çevre Günü Etkinlikleri

Söke\'de Çevre Günü Etkinlikleri

Söke Belediyesi’nin geleneksel etkinlikleri arasında yer alan 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri bu yıl Sarıkemer ve Atburgazı Mahallelerinde yapılan kutlama programı ile başladı.

04.06.2014 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Söke Belediyesi'nin geleneksel etkinlikleri arasında yer alan 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri bu yıl Sarıkemer ve Atburgazı Mahallelerinde yapılan kutlama programı ile başladı.

Söke Belediye Meclisi Çevre Komisyonu üyeleri Haluk Kutlay, Yusuf Yaya ve Mehmet Yörük'ün katılımıyla gerçekleşen ilk etkinlik Sarıkemer Mahallesi'nde yapıldı. Söke Belediye Bandosu'nun mini konseri ile başlayan etkinlikte Sarıkemer İlkokulu ve Sarıkemer Emine Gezerler İlkokulu öğrencileri şiirler okudular, gösteriler sundu.

5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikeri kapsamında Atburgazı Mahallesi'nde gerçekleşen etkinlikte ise Atburgazı İlkokulu öğrencileri hazırladıkları şiirleri okuyup, hep bir ağızdan çevre andını seslendirdi.

Sarıkemer ve Atburgazı Mahallelerinde yapılan Çevre Günü kutlama etkinlikleri oldukça renkli geçerken; öğrencilere ve mahalle sakinlerine Söke Belediyesi tarafından çiçek dağıtımı yapıldı. 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri 5 Haziran Perşembe günü Söke merkez belediye meydanındaki programla devam edecek. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Söke'de Çevre Günü Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement