Sökespor, Hakan ve Cihan'ı Aldı - Son Dakika
Yerel

Sökespor, Hakan ve Cihan'ı Aldı

Sökespor, Hakan ve Cihan\'ı Aldı

Aydın Süper Amatör Lig ekiplerinden Sökespor, İncirliova Belediyespordan sağ bek oyuncusu Hakan Tatlı ve sol kanat oyuncusu Cihan Peker'i transfer etti.

11.07.2014 09:59  Güncelleme: 09:58

Aydın Süper Amatör Lig ekiplerinden Sökespor, İncirliova Belediyespor'dan sağ bek oyuncusu Hakan Tatlı ve sol kanat oyuncusu Cihan Peker'i transfer etti.

Bu sezon yeni bir takım kurmak için kolları sıvayan Sökespor, Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden İncirliova Belediyespor'dan iki oyuncu ile daha anlaştı. Dış transferde Didim Belediyespor'dan golcü Levent Cevahir ve orta saha oyuncusu Mehmet Ali Moğul ile anlaşan İncirliova Belediyespor'dan İsmail Tütüncü ve İzmir BŞB'den Hüseyin Yılmaz'ı transfer eden Sökespor, transfer çalışmalarını sürdürüyor.

İncirliova Belediyespor'dan Hakan Tatlı ile Cihan Peker ile anlaştıklarını ifade eden Sökespor'un antrenörü Tevfik Ata Tekin,"Bir oyuncu ile daha görüşmelerimiz sürüyor. Sıfırdan bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Söke'ye yeni sezonda başarılı bir takım hediye etmek istiyoruz" dedi.

SALİOU ZOR

Öte yandan Aydın'da Sökespor ve Aydınspor 1923'te oynayan son olarak Gölbaşı Belediyespor'da forma giyen Saliou ile anlaşan Sökespor'un bu transferinin zora girdiği öğrenildi. 4 aylık oturma izni bulunan tecrübeli forvetin bu sorununu halletmesi takdirde transfer edileceği bildirildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sökespor, Hakan ve Cihan'ı Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement