Soma'da 23 Hafız Belgelerini Aldı - Son Dakika
Yerel

Soma'da 23 Hafız Belgelerini Aldı

Soma\'da 23 Hafız Belgelerini Aldı

2012-2013 Eğitim öğretim yılında Soma'daki Kur'an-ı Kerim kurslarında eğitim gören 21'i kız 23 öğrenci için Hafızlık merasimi düzenlendi.

14.09.2013 12:02

2012-2013 Eğitim öğretim yılında Soma'daki Kur'an-ı Kerim kurslarında eğitim gören 21'i kız 23 öğrenci için Hafızlık merasimi düzenlendi. Soma'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 91.'inci yılı etkinleri kapsamında 3.'üncü Geleneksel Hafızlık Merasimi Park Altı Camii'nde ve Gündüz Beder Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Kaymakam Mehmet Bahattin Atçı, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan, İlçe Müftüsü Mehmet Karatuğ, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

Hafızlık unvanına erişen 23 Hafıza belgelerinin yanı sıra Cumhuriyet altını hediye edildi. Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan, olduğu gibi ezberlenme imkanı olan mukaddes kitabın sadece Kuran-ı Kerim olduğunu belirterek, "Bu kardeşlerimizi tebrik ediyoruz. Bu kardeşlerimiz yüce Allah'ın kelamını hıfzettikleri gibi bundan sonra hıfzetmeye devam edeceklerdir" dedi.

Program yapılan Kuran-ı Kerim tilavetleri sonrasında dualarla sona erdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Soma'da 23 Hafız Belgelerini Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement