Soma Emniyetine Ziyaretçi Akını - Son Dakika
Yerel

Soma Emniyetine Ziyaretçi Akını

Soma Emniyetine Ziyaretçi Akını

İstanbul Beşiktaş’ta yaşanan hain terör saldırısı sonrası 44 vatandaşın şehit olması nedeniyle teröre tepkiler dinmek bilmiyor.

14.12.2016 13:31

İstanbul Beşiktaş'ta yaşanan hain terör saldırısı sonrası 44 vatandaşın şehit olması nedeniyle teröre tepkiler dinmek bilmiyor.

Soma'da da emniyet mensuplarına destek çığ gibi büyüyor. Saldırının ardından Soma emniyeti ziyaretçi akınına uğrarken 'Teröre lanet olsun' mesajları yağdı.

Soma İlçe Emniyet Müdürü Rıza Akın; Belediye Başkanı Hasan Ergene, ELİ Müessesesi Müdürü Hakkı Duran, Soma Karadenizliler Derneği, Türkiye Maden İşçileri Sendikası Ege Bölgesi Şubesi Başkanı Recep Satır, 1 nolu şube Başkanı Mehmet Şendil, 2 Nolu Şube Başkanı Erol Kasap ve Soma Şubesi Başkanı Şevket Şahin ve yöneticileri ile AK Parti Soma İlçe Başkanı Şeref Kavruk ve partililer, Soma Karadenizliler Derneği Başkanı Bayram Aydın ve yönetimi, Nakliyeciler Kooperatifi Başkanı Mehmet Yağcı ve yönetimini ağırladı. Ayrıca bir çok sivil toplum örgütü ile öğrenciler ve vatandaşlar bizzat emniyeti ziyaret ederek başsağlığı diledi.

Ziyaretlerde konuşan İlçe Emniyet Müdürü Rıza Akın, "Olayın olduğu günden bu yana gerek ziyaret ederek gerekse telefonla arayıp baş sağlığı dileyenler oldu. Bu bizim birlik beraberliğimizi gösteriyor. Ayrıca bu ziyaretler bize güç veriyor. Biz teşkilat olarak canımızı ortaya koyarak elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz. Bizler hep beraber bu ülke için çalışacağız. Bu kötü düşünceli alçak terör örgütlerine fırsat vermeyeceğiz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Soma Emniyetine Ziyaretçi Akını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement