Soma Esnafı Şehit Madenciler İçin Yürüdü - Son Dakika
Yerel

Soma Esnafı Şehit Madenciler İçin Yürüdü

Soma Esnafı Şehit Madenciler İçin Yürüdü

Soma Esnaf Sanatkarlar Odası ve Soma Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde "madenler hepimizin" yürüyüşü düzenlendi.

26.06.2014 18:59

Soma Esnaf Sanatkarlar Odası ve Soma Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde "madenler hepimizin"  yürüyüşü düzenlendi.

Soma Şoförler ve Otomobilciler Odası, Soma Nakliyeciler Kooperatifi, Soma Seyahat Otobüsleri Kooperatifi ve Berberler Odasının destek verdiği yürüyüşe soma esnafı "madenci varsa esnaf var" sloganları ile destek verdi.

Beşyol'dan Cengiz Topel meydanına kadar yürüyen Somalılar, 301 maden şehidi için saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından basın açıklaması yaptı. Soma Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Necati Danacı "El ele yürüyüşte büyük duyarlılık göstererek katıldığınız için teşekkür ediyorum. Ümit ediyorum ki bu birliktelik 13 Mayıs'ta meydana gelen elim maden kazasının Soma'da bıraktığı psikolojik, sosyolojik ve ekonomik problemleri birlikte çözmede yardımcı olacaktır" dedi.

Soma Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Ayan ise yürüyüşün amacı sadece bugün yürümek değil, bundan sonrada hep beraber el ele sorunların çözümünü aramak, çare üretmek birlikte hareket etmenin ön anlaşması olduğunu belirterek, madenlerin can güvenliği ve iş güvenliği sağlanarak açılmasının herkesin ortak beklentisi olduğunu söyledi.

Yürüyüş şehit madencilerin ruhuna okunan duaların ardından olaysız bir şekilde sona erdi. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Soma Esnafı Şehit Madenciler İçin Yürüdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement