Son dakika haberi... Koçarlı'nın çehresi yatırımlar ile değişiyor - Son Dakika
Yerel

Son dakika haberi... Koçarlı'nın çehresi yatırımlar ile değişiyor

Son dakika haberi... Koçarlı\'nın çehresi yatırımlar ile değişiyor

Son dakika haberine göre Koçarlı Belediyesi'nin ilçede yeşil ve vatandaşların vakit geçirebileceği sosyal alanları artırarak yeni park yapma ve var olan parkları yenileme çalışmaları hızla devam ederken, belediye tarafından yürütülen yatırımlarla Koçarlı ilçesinin de çehresi değişiyor.

07.05.2022 11:54  Güncelleme: 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Koçarlı Belediyesi'nin ilçede yeşil ve vatandaşların vakit geçirebileceği sosyal alanları artırarak yeni park yapma ve var olan parkları yenileme çalışmaları hızla devam ederken, belediye tarafından yürütülen yatırımlarla Koçarlı ilçesinin de çehresi değişiyor.

Parkların Koçarlı halkı ve ilçeye gelen misafirler tarafından daha işlevsel kullanımını sağlamak isteyen Koçarlı Belediyesi, ilçe genelinde bir yenileme çalışması başlattı. Yeşil alanların bakımını yapmanın yanı sıra yeni parklar ve var olan parklara da yeni fonksiyonlar kazandırarak vatandaşın hizmetine sunmak isteyen Koçarlı Belediyesi Fen ve İmar İşleri Müdürlükleri Belediye Başkanı Nedim Kaplan'ın talimatları ve vatandaşların talepleri doğrultusunda ilçenin pek çok noktasında aynı anda çalışmalar yürütüyor. Bu çerçevede Koçarlı Belediyesi tarafından kent meydanı düzenleme çalışmaları dahilinde yıkılarak yeniden inşa edilen Adnan Menderes Aile Çay Bahçesi vatandaşın hizmetine açıldı.

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, yenilenen yüzü ile Adnan Menderes Aile Çay Bahçesin'in vatandaşın hizmetine açtıklarını ifade ederek, "Hizmetlerimiz vatandaşların taleplerine göre şekilleniyor. Nezih bir mekan olarak ilçemiz cumhuriyet meydanında bin 400 metrekare alanda yenilediğimiz Adnan Menderes aile çay bahçemiz, terasıyla, traverten kaplama şıklığıyla, yeşilliğin korunduğu çevre düzenlemesi ile ve en önemlisi engellilerimizi de düşünerek engelli rampaları, engelli tuvaletleri ile modern bir çay bahçesini vatandaşlarımızın hizmetine açtık. Ayrıca ücretsiz WİFİ alanı ile de gerek Koçarlılı vatandaşlarımız gerekse ilçemize gelen misafirlerimiz dilediği gibi internete girerek teknolojiden yararlanabilecek. Adeta Koçarlımızın çehresini değiştiren yeni meydan projemiz ve Adnan Menderes Aile Çay Bahçemiz ilçemize modern kent görünümü kazandırma anlamında önemsediğimiz bir projemizdi. Koçarlı'mızın kalbi olan Cumhuriyet Meydanı'mızı yaptığımız düzenlemeyle yepyeni bir görünüme kavuştu. Göreve seçildiğimizden bu yana tüm girişim ve mücadelemiz, Koçarlımızın yeniliklerle tanışmasını sağlamak adınadır" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Son dakika haberi... Koçarlı'nın çehresi yatırımlar ile değişiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement