Son dakika haberleri... Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı - Son Dakika
Yerel

Son dakika haberleri... Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı

Son dakika haberleri... Atama kararları Resmi Gazete\'de yayımlandı

Edinilen son dakika gelişmesine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikalar Kurulu üyeliğine Azize Sibel Gönül atandı.

01.01.2022 00:02  Güncelleme: 00:19

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikalar Kurulu üyeliğine Azize Sibel Gönül atandı.

Resmi Gazete'nin bugünkü yayımlanan sayısında Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikalar Kurulu üyeliğine Azize Sibel Gönül atandı.

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu üyeliğine Hüseyin Uyan, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında açık bulunan Düzce İl Müdürlüğüne Mehmet Sarıoğlan, Karabük İl Müdürlüğüne İsrafil Yıldız, Tarım ve Orman Bakanlığında açık bulunan Kastamonu İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne Bekir Yücel Tanrıkulu, Sinop İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne ise Fatih Önlem atandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Son dakika haberleri... Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Songül Aki: Neden bizim atamalar olmuyor eşimin belediyeden atanmasını istiyorum tarım il müd sezai akı temmuz 15 2016 da ataması gelmişti onaylanmadı hala 0 0 Yanıtla

Advertisement