Sosyete Pazarı Yangını Mağdurlarına 20 Bin TL Yardım - Son Dakika
Yerel

Sosyete Pazarı Yangını Mağdurlarına 20 Bin TL Yardım

Sosyete Pazarı Yangını Mağdurlarına 20 Bin TL Yardım

Konyaaltı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Konyaaltı’nda bulunan Sosyete Pazarında çıkan yangın sonrasında iş yerleri tamamen yanan iki üyesine toplamda 20 bin TL yardımda bulundu.

15.09.2015 11:59

Konyaaltı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Konyaaltı'nda bulunan Sosyete Pazarında çıkan yangın sonrasında iş yerleri tamamen yanan iki üyesine toplamda 20 bin TL yardımda bulundu.

Tek tesellilerinin can kaybı yaşanmamış olması olduğunu belirten Konyaaltı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Durali Kolpak, yangında mağdur olan esnafın yaralarını sarmak için kooperatif olarak böyle bir adım attıklarını söyledi.

Konyaaltı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'ne kayıtlı Teslime Gültaze ve Muradiye Akyiğit isimli üyelere 10 bin TL'lik yardım çeklerini takdim eden Başkan Kolpak, "O günkü yangında 5 esnafımız maddi zarar gördü. Bu 5 işletmenin 2'si kooperatifimize üye olan iş yerleriydi. Kooperatif yönetim kurulu olarak mağduriyet yaşayan esnafımıza yönelik böyle bir karar aldık. Bu nedenle her bir üye işletmemize 10 bin TL olmak üzere toplamda 20 bin TL yardımda bulunuyoruz. Bu şekilde yaraların sarılmasına bir nebze de olsa katkı sağlamış olacağız. Gönül isterdi ki diğer işletmelere da yardım edebilseydik ancak tüzüğümüz gereği sadece kayıtlı üyelerimize böyle bir destekte bulunabildik. Esnafımızın mağdur olmaması ve acılarını dindirmek adına elimizden geleni yapacağız En büyük temennimiz yangın mağduru esnaflarımızın işletmelerini en kısa sürede tekrar hizmete açabilmeleri" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sosyete Pazarı Yangını Mağdurlarına 20 Bin TL Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement