Sözlü'den Minik Yakup'a Destek - Son Dakika
Yerel

Sözlü'den Minik Yakup'a Destek

Sözlü\'den Minik Yakup\'a Destek

İlik kanseri olan 5 yaşındaki oğlu Yakup Akbalık’ı ilik nakli için Antalya'ya havayoluyla götürmesi, operasyondan sonra 6 ay hastanede yakın bir yerde ev kiralaması gereken inşaat işçisi Nurettin Akbalık’a destek Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’den geldi.

22.04.2014 14:03

İlik kanseri olan 5 yaşındaki oğlu Yakup Akbalık'ı ilik nakli için Antalya'ya havayoluyla götürmesi, operasyondan sonra 6 ay hastanede yakın bir yerde ev kiralaması gereken inşaat işçisi Nurettin Akbalık'a destek Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'den geldi.

Hüseyin Sözlü, 5 yıldır oğlunun iyileşmesi için çaba gösteren Nurettin Akbalık'la görüştü ve küçük Yakup'un iyileşmesi için gereken operasyonun gerçekleşeceği Antalya Madical Park Hastanesi'ne ulaşımın sağlanması konusunda ve sonrasında gereken bakım için ne gerekiyorsa yapılacağını söyledi. Hüseyin Sözlü, 5 yaşındaki Yukup Alabalık'ın geçireceği ilik nakli operasyonunun ardından iyileşmesini umutla bekleyeceklerini ifade etti.

Antalya'ya gidecek uçak bileti parası bulamayan Nurettin Akbalık da Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye desteğinden dolayı teşekkür etti, tek isteğinin oğlunun sağlığına kavuşması olduğunu belirtti.

İlik nakli operasyonu 7 Mayıs'ta gerçekleştirilecek. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sözlü'den Minik Yakup'a Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement