Sözlü'den Şehit Ailelerine Destek - Son Dakika
Yerel

Sözlü'den Şehit Ailelerine Destek

Sözlü\'den Şehit Ailelerine Destek

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde verilen iftar programına katıldı.

02.07.2014 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde verilen iftar programına katıldı.

Adana Valisi Mustafa Büyük, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Ersoy, Çukurova Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Adana Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Emine Kunt, şehit yakınları ve dernek üyeleriyle, çok sayıda davetlinin katıldığı iftar programında duygu dolu anlar yaşandı.

Böyle özel günlerde acılarının arttığını ve iftar programına katılanların acılarını paylaşıp azalttığını belirten Emine Kunt, "Ben oğlumu bir Kadir Gecesi şehit verdim. İftar vaktinde ezan okunurken kalbim paramparça oldu. Ramazan sofralarında bulunmak bana çok acı veriyor. Sizlerin burada bulunması bizim için çok önemli. Önümüzde bir bayram var ve bizim boynumuz bükük, kanadımız kırık. Allah kimseye evlat acısı vermesin. Biz yaşadık başkaları yaşamasın. Bizlere destek verdiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de, şehit ailelerinin yanında olmak, acılarını paylaşmak, sorunlarını çözmek için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini, bunu en önemli sorumluluklarından biri olarak gördüğünü söyledi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sözlü'den Şehit Ailelerine Destek - Son Dakika


Advertisement