Sp Büyükşehir Adayı Özüdoğru: "Yarışta Biz de Varız" - Son Dakika
Yerel

Sp Büyükşehir Adayı Özüdoğru: "Yarışta Biz de Varız"

Sp Büyükşehir Adayı Özüdoğru: "Yarışta Biz de Varız"

Saadet Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Özüdoğru, kentte sadece iki partinin yarışmadığını belirterek “Biz de varız” dedi ve adil bir seçim istedi.

25.02.2014 13:45

Saadet Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Özüdoğru, kentte sadece iki partinin yarışmadığını belirterek "Biz de varız" dedi ve adil bir seçim istedi.

Saadet Partisi Büyükşehir Adayı Özüdoğru, seçim çalışmaları kapsamında Konak'ın Toros ve Gültepe semtinde ziyaretlerde bulundu. Programda Büyükşehir Adayı Mehmet Ali Özüdoğru ve Konak Belediye Başkan Adayı Mustafa Erduran, vatandaşlar ile tek tek görüşerek projelerini anlattı. Vatandaşlara kırmızı karanfil sunan Özüdoğru ve Erduran, esnaf ziyaretlerinin yanı sıra pazaryerini de dolaştı. Pazaryerinin yanındaki parkı da gezen Saadet Partili adaylar, çocuklar ile yakından ilgilendi. Parktaki bir kız çocuğu ile tahterevalliye binip, başka bir çocuk ile spor aletinde spor yapan Özüdoğru, çocuklarla birlikte renkli anlar yaşadı.

Pazar esnafı Saadet Partisi adaylarına yıllardır kapalı pazaryeri istediklerini, ancak Konak Belediyesi'nin söz verdiği halde bunu yapmadığını söyledi. Pazarcıların sorunlarını dinleyen SP Konak Adayı Erduran, "Konak'ın hizmet dağılımından eşit yararlanamayan bölgelerine öncelik vereceğiz. Mahallelerin birçoğu eksik ve yetersiz hizmet alıyor. Görev verildiği takdirde eşit hizmet ilkesiyle Konak'ın tamamında hiçbir ayrım gözetmeden farklı bir belediyecilik anlayışı uygulayacağız. Bu bölgelere otoparklı kapalı pazaryeri ve çok amaçlı kültür merkezleri inşa edeceğiz." şeklinde konuştu. Bazı vatandaşların Saadet Partisi Büyükşehir Adayı Mehmet Ali Özüdoğru'yu Kemalpaşa'da belediye başkanlığı yaptığı dönemden dolayı tanıması üzerine, Özüdoğru ve vatandaşlar arasında samimi sohbetler gerçekleşti. Daha sonra kahvehanelere giden Saadet Partisi Büyükşehir Adayı Özüdoğru ve Konak Adayı Erduran, yapacakları hizmetleri anlattı. Konak'a yapmayı düşündükleri ilk projenin aşevi olduğunu belirten Mustafa Erduran, gariplerin duasını aldıktan sonra hizmetlerinin daha hayırlı olacağını ifade etti. Mehmet Ali Özüdoğru ise, Kemalpaşa Belediye başkanlığı döneminde yaptığı hizmetleri referans olarak gösterdi. Fosseptik çukurlarına mahküm bırakılan Kemalpaşa'ya 70 yıldır yapılmayan kanalizasyon sistemini yaptıklarını kaydeden Özüdoğru, "Yaptığımız kabristan uzaktan bakanlar tarafından dinlenme tesisi zannediliyor. Kabristanı görmeye yurtdışından heyetler geliyor. Bizim belediyecilik anlayışımız konuşan değil, icraat ve proje üreten belediyeciliktir." diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sp Büyükşehir Adayı Özüdoğru: 'Yarışta Biz de Varız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement