Spor Federasyonunlarının İl Temsilcileri Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Spor Federasyonunlarının İl Temsilcileri Toplantısı

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen toplantıda, 42 federasyonunun il temsilcileri bir araya geldi.

16.04.2014 10:25

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen toplantıda, 42 federasyonunun il temsilcileri bir araya geldi.

İl temsilcileri toplantısına, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aydın Ekinci, Spor Şube Müdürü Eyüphan Erdoğan, Tesisler Şube Müdürü Halil Çöl ve federasyonların il temsilcileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Ekinci, bundan böyle düzenli periyotlar halinde il temsilcileriyle bir araya geleceklerini, temsilcilerin, projelerini, çalışmalarını, önerilerini, istek ve taleplerini kurum olarak faydalı olmak için en iyi bir şekilde koordineli olarak yürüteceklerini söyledi.

Ekinci, "İlimize daha çok bölge ve Türkiye şampiyonlukların alınması için ilgili branşlardaki temsilcilerimizle daha sık bir araya geleceğiz" dedi.

Erdoğan da sporun sadece futboldan ibaret olmadığını, 50'ye yakın aktif spor branşının bulunduğunu belirtti.

İl temsilcileri ile daha sık toplanacaklarını bildiren Erdoğan, şöyle konuştu:

"Hepsinin projelerini önemseyip, ileriye taşıyacağız. Bunun için de elimizden geleni yapmaya gayret göstereceğiz. Bugüne kadar il temsilcileriyle bir araya gelme fırsatı olmadı. Batman gençliğinin hak ettiği yere gelmesi için el birliği ile çalışmalıyız."

Daha sonra il temsilcilerinin görüş ve talepleri alındı. - Batman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Spor Federasyonunlarının İl Temsilcileri Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement