Spor İl Müdürü Şiran'dan Destek Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Spor İl Müdürü Şiran'dan Destek Ziyareti

Spor İl Müdürü Şiran\'dan Destek Ziyareti

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Güney Kore'de gerçekleştirilecek olan 3 Bant Bilardo Dünya Kupasına gidecek olan Savaş Bulut'u ziyaret ederek, başarılar diledi.

29.08.2013 11:58

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Güney Kore'de gerçekleştirilecek olan 3 Bant Bilardo Dünya Kupasına gidecek olan Savaş Bulut'u ziyaret ederek, başarılar diledi.

Düzce ilini 3 Bant Bilardo Dünya Kupasında temsil edecek olan Savaş Bulut'u antrenmanda ziyaret eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, " Siz bize her zaman rol model olacaksınız" diyerek Dünya Kupasında başarı dileklerini iletti. Düzce'de bilardo sporunun yükselmesi ve daha çok genç tarafından yapılmasının teşvik edilmesine önem verdiğini belirten İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, "Bizim önümüzde örnek olarak gösterebileceğimiz sizin gibi başarılı sporcular oldukça Düzce'de spor alanında her zaman yükseliş olacaktır. Bilardo konusunda da sizin başarınız bizi hem gururlandırıyor hem de sevindiriyor. Gençler sizi örnek alacak ve bu sporda ilerlemek isteyecektir. Bizim de maddi manevi yanınızda olduğumuzu belirtmek isterim. Dünya Kupasında size başarılar diliyorum" ifadelerinde bulundu.

Bilardo sporunda Türkiye'de ve ilimizde önemli isimlerden biri olan Savaş Bulut ise, ziyaretten dolayı memnuniyeti belirterek, " Sizin gibi değerli kişilerin destek olduğunu görmek bizi mutlu ediyor. Sorumluluğum bir kat daha artıyor ve sadece kendim için değil, ilim, ülkem için de oynuyorum. Güney Kore'de yapılacak olan Dünya Kupası ikinci ayak, buradan sonra Yunanistan'da üçüncü ayağı yapılacak. Beni destekleyen Düzce Belediye Başkanımız İsmail Bayram ve Başkan Yardımcımız Abdulvahap Demirel'e de teşekkür ediyorum. Buraya gelerek beni cesaretlendirip, onurlandırdığınız için size de ayrıca teşekkür ederim" diye konuştu.

3 Bant Bilardo Dünya Kupası birinci ayağında 5. Olan Savaş Bulut, Kupanın ikinci ayağında daha üst sıraları hedefliyor. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Spor İl Müdürü Şiran'dan Destek Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement