Spor Kamp Merkezine İlgi - Son Dakika
Yerel

Spor Kamp Merkezine İlgi

Spor Kamp Merkezine İlgi

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Karadeniz Fırtınası'nın futbol kampı için Erzurum'u tercih edeceğini söyledi.

03.10.2013 18:24

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Karadeniz Fırtınası'nın futbol kampı için Erzurum'u tercih edeceğini söyledi.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler, Erzurum Vali Yardımcısı Naci Aktaş, Yakutiye İlçe Kaymakamı Ahmet Katırcı, Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Talha Bekir Özmen, Erzurum Polat Renaissance Oteli Genel Müdürü Bora Kamber ve Erzurum Xanadu Snow White Oteli Genel Müdürü Murat Altuğ Kargı ile birlikte Trabzon'da gezi ve incelemede bulundu. Küçükler ve beraberindeki heyet, daha sonra Trabzon spor Futbol Kulübü'nü ziyaret etti. Trabzonspor Futbol Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu tarafından karşılanan Erzurum heyeti, Lazio maçı öncesi Karadeniz ekibine başarılar diledi. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler, ziyarette yapımı tamamlanmak üzere olan Büyükşehir Belediyesi'ne ait Yüksek Rakım Spor Kamp Merkezi'nin tanıtımı yaptı. Küçükler, Başkan Hacıosmanoğlu ile görüşerek, önümüzdeki dönemde Bordo Mavilileri spor kamp merkezine davet etti. Başkan Küçükler, Hacıosmanoğlu'ndan Erzurum'da kamp için söz aldı.

"KARADENİZ KAPLANLARI'NI AĞIRLAYACAĞIZ"

Trabzonspor tesislerini gezerek Başkan Hacıosmanoğlu'ndan bilgi alan Başkan Küçükler, tesisleri çok beğendiğini ifade etti. Küçükler, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, şöyle dedi: "Erzurum heyetimizle birlikte Süper Lig'in güçlü ekibi Trabzonspor'u ziyaret ettik. Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, bizi güzel bir şekilde ağırladı. Ziyaretimizde Karadeniz Kaplanlarını Erzurum'a davet ettim. Sportif yatırımlarımız arasında yer alan Yüksek Rakım Spor Kamp Merkezi'mizde Trabzonspor'u ağırlamaktan son derece mutlu olacağımızı belirttik. Kulüp Başkanı Hacıosmanoğlu teklifimizi olumlu karşıladı. Nasip olursa inşallah Bordo Mavililer gelecek yıl 2 bin rakımda Erzurum'da güç depolayacak. Futbolun merkezi Trabzon'un diğer futbol takımlarını da ziyaretimizde Anadolu'nun zirvesine davet ettik. Projeyi yaparken ifade ettiğimiz gibi Erzurum futbol turizmi merkezi olacak." Başkan Küçükler ayrıca, Lazio maçı öncesi Trabzonspor'a başarılar diledi. Bu arada Trabzonspor Futbol Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, ziyaretin anısına üzerinde isimleri yazılan 61 numaralı formaları Erzurum heyetine hediye etti. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler de, Başkan Hacıosmanoğlu'na Oltu taşından yapılan tespih takdim etti. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Spor Kamp Merkezine İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement