Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Son Dakika Logo

Spor Toto 2. Lig

26.01.2012 18:21

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Ünyespor'un teknik direktörü Namık Altınsoy, "Fethiyespor karşısında bizi cesaretlendiren takımımıza olan güvenimiz ve inancımızdır" dedi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Ünyespor'un teknik direktörü Namık Altınsoy, "Fethiyespor karşısında bizi cesaretlendiren takımımıza olan güvenimiz ve inancımızdır" dedi.

Ünyespor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Fethiyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Ünye Şehir Stadyumunda, teknik direktör Namık Altınsoy gözetiminde gerçekleştirilen antrenmana, sakatlığı bulunan Muzaffer dışında tüm oyuncular katıldı.

Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda oyuncular, kondisyon çalışmasının ardından taktik ağırlıklı çalıştı.

Antrenman sonrasında basın mensuplarına açıklamada bulunan teknik direktör Namık Altınsoy, Fethiyespor maçına yeni kadroyla iyi hazırlandıklarını söyledi.

Ünyespor'un iç saha performansının dış saha performansına göre kötü olduğunu ifade eden Altunsoy, "İçeride 3 mağlubiyet, 1 galibiyetimiz var. Dışarıda ise tek bir mağlubiyet, 1 galibiyet ve diğerleri beraberlikle sonuçlanmış. İçerideki 3 mağlubiyeti deplasmanda telafi etmemiz ve seri galibiyetler almamız gerekiyor" dedi.

Hafta sonu deplasmanda oynayacakları Fethiyespor'un ligin ikinci sırasında yer alan başarılı bir takım olduğunu hatırlatan Altınsoy, "Bizim korkumuz ve kompleksimiz yok. Fethiyespor karşısında bizi cesaretlendiren takımımıza olan güvenimiz ve inancımızdır. Devre arasındaki transferlerle iyi bir ekip oluşturduk. Fethiye'ye kesinlikle kazanmak için gidecek, mücadelemizi ortaya koyacağız. Ama futbol nihayetinde 3 neticeli bir oyun. Amaç kazanmak, ancak her türlü sonucu da hazmetmeyi bilmeliyiz" diye konuştu.

- ORDU

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Spor Toto 2. Lig - Son Dakika


Advertisement