Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Yerel

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Diyarbakırspor'u geçen hafta Erzincan Refahiyespor maçında siyasi sloganlara maruz kaldığı için Sivil Toplum Kuruluşu temsilcisi ziyaret etti.

22.11.2014 19:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Diyarbakırspor'u geçen hafta Erzincan Refahiyespor maçında siyasi sloganlara maruz kaldığı için Sivil Toplum Kuruluşu temsilcisi ziyaret etti.

Diyarbakır Organize Sanayici ve İşadamları (DOSİAD) Başkan Vekili Mehmet Akdemir, Ortadoğu Sanayici ve Genç İşadamları Derneği (OSGİAD) Başkanı Mahmut Şanlı, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Diyarbakır Şube Başkanı İsmail Özşanlı ve Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyelerinden Hüsnü Pervane'den oluşan STK temsilcisi, Diyarbakırspor kulübüne destek ziyaretinde bulundu.

Diyarbakırspor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Cemal Doğrul, kendilerine yapılan ziyareti çok anlamlı bulduğunu belirterek, "Geçen hafta Erzincan Refahiye maçında çok kötü bir şekilde karşılandık. İşin kötü tarafı temsilci bunları rapor etmemiş. Ama biz buradan bu olayın üstüne gidilmesi konusunda TFF'yi uyarıyoruz" dedi.

Pervane ise yapılan saldırıları kınadıklarını, Diyarbakırspor'un sürekli yanında olduklarını ifade etti. - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement