Stb Heyetinden İl Emniyet Müdürü Çalışkan'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Stb Heyetinden İl Emniyet Müdürü Çalışkan'a Ziyaret

Stb Heyetinden İl Emniyet Müdürü Çalışkan\'a Ziyaret

Sivas Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, İçişleri Bakanlığının son Emniyet Müdürleri Kararnamesi doğrultusunda Sivas’a İl Emniyet Müdürü olarak atanan Turgay Çalışkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

02.04.2014 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, İçişleri Bakanlığının son Emniyet Müdürleri Kararnamesi doğrultusunda Sivas'a İl Emniyet Müdürü olarak atanan Turgay Çalışkan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Tanışmanın ardından Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, borsanın çalışmaları hakkında bilgiler vererek, "Başarılı görevlerde bulunmuş, bilgi birikimi ve tecrübeleri ile ilimize en üst düzeyde hizmet sunacağını düşündüğümüz Emniyet Müdürümüze yeni görevinde başarılar diliyorum." dedi.

İl Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan ise Sivas Ticaret Borsası Yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Cumhuriyetin temellerinin atıldığı bu şehirde görev yapmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Ziyarette Sivas Ticaret Borsası Meclis Başkanı İhsan Aksoy, yönetim kurulu üyeleri Tarık Günhan, Ahmet Terzioğlu, Fahrettin Koçak, Hilmi Gül ve Basın Müşaviri Adem Karakaya da yer aldı. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Stb Heyetinden İl Emniyet Müdürü Çalışkan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement