Sü'de "Sağlık Profesyonelleri ile Buluşma" Programı Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Sü'de "Sağlık Profesyonelleri ile Buluşma" Programı Düzenlendi

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Sağlık Bilimleri ve Yönetim Topluluğu tarafından "Sağlık Profesyonelleri ile Buluşma-Bir Hastanenin Kuruluş Öyküsü" programı düzenlendi.

31.12.2015 13:57

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Sağlık Bilimleri ve Yönetim Topluluğu tarafından "Sağlık Profesyonelleri ile Buluşma-Bir Hastanenin Kuruluş Öyküsü" programı düzenlendi.

Medova Hastanesi İcra Kurulu Üyesi Dr. Seyit Karaca, programda öğrencilere özel sağlık alanındaki tecrübelerinden bahsetti.

Eyüp Çetin de hastanenin kuruluş sürecine ilişkin gelişmeleri anlattı.

Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Nurcihan Gümüş ise işe alım süreçleri, eğitimler ve kalite süreçleri ile ilgili öğrencilere bilgi verdi.

Dekan Yardımcısı Yunus Emre Öztürk, öğrencilerin staj ve diğer eğitimleri konusunda destek istedi.

Konuşmaların ardından konuşmacılar, öğrencilerin sorularını cevapladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sü'de 'Sağlık Profesyonelleri ile Buluşma' Programı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement