Su Sporları Festivali Tatvan'a Renk Katacak - Son Dakika
Yerel

Su Sporları Festivali Tatvan'a Renk Katacak

Su Sporları Festivali Tatvan\'a Renk Katacak

Van Gölü'nde yapılacak olan "4.Uluslararası Bitlis-Van Su Sporları Festivali" etkinlikleri Bitlis'in Tatvan ilçesine renk katacak.

28.06.2013 21:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van Gölü'nde yapılacak olan "4. Uluslararası Bitlis-Van Su Sporları Festivali" etkinlikleri Bitlis'in Tatvan ilçesine renk katacak.

Etkinliklerin büyük kısmının Tatvan sahillerinde gerçekleşeceği yerleri gezen Bitlis Valisi Veysel Yurdakul "4. Uluslararası Bitlis-Van Su Sporları Festivali" etkinliklerinin hazırlık çalışmalarını yerinde inceledi. Vali Yurdakul'a, Vali Yardımcısı Alp Eren Yılmaz, Tatvan Kaymakamı Murat Erkan ve kurum amirleri eşlik ederken, programın detayları belirlenip basınla paylaşıldı.

"4. Uluslararası Bitlis-Van Su Sporları Festivali" etkinlikleri kapsamında Tatvan sahili, sahil iskelesi, İşletme Parkı ve Fuar alanında 29 Haziran 2013 tarihinde yapılacak olan programın, saat 09: 30'da Tatvan Yaşam Alışveriş Merkezi önünden, sahil iskelesine kadar yapılacak olan yürüyüşle başlayacağı, saat 10: 30'da dragon yarışmaları, yamaç paraşütü gösterisi, yelken ve sörf yarışmaları ile güreş gösterileri, plaj voleybolu ve judo gösterileri ile devam edeceği ve ardından saat 19: 00'da sanatçı Servet Kocakaya konseriyle son bulacağı, 30 Haziran Pazar günü saat 10: 00'da yamaç paraşütü ile başlayıp yelken ve söfr yarışları, plaj voleybolu, bisiklet turu ödül töreni ile devam ederek, saat 20: 30'da sanatçı Burak Kut konseri ile son bulacağı, 01 Temmuz Pazartesi günü saat 10: 30'da gölde yapılacak olan birbirinden farklı yarışmalarla başlayıp, saat 12: 00'da gerçekleştirilecek olan Van Gölü feribot turuyla son bulacağı belirtildi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Su Sporları Festivali Tatvan'a Renk Katacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement