Süleyman Eser, Balaban'da Seçim Çalışması Yaptı - Son Dakika
Yerel

Süleyman Eser, Balaban'da Seçim Çalışması Yaptı

Süleyman Eser, Balaban\'da Seçim Çalışması Yaptı

AK Parti Malatya’nın Darende İlçesi Belediye Başkan Adayı Dr. Süleyman Eser, seçim çalışmalarına Balaban beldesinde devam etti.

15.03.2014 14:14

AK Parti Malatya'nın Darende İlçesi Belediye Başkan Adayı Dr. Süleyman Eser, seçim çalışmalarına Balaban beldesinde devam etti.

Balaban Belediyesi Toplantı Salonu'nda; Balaban Belediye Başkanı Mehmet Kılıçer, Aşağıulupınar Belediye Başkanı Sezai Gürbüz, AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Şimşek, belediye meclis üyeleri ve adaylarının da katılımı ile düzenlenen programa çok sayıda vatandaş katıldı.

Eser, göreve gelmeleri halinde yapacaklarını, projelerini anlatırken, tamamen şeffaf, kapıları halka sonuna kadar açık, hesap verme bilincinde olan bir yönetim anlayışına sahip olacaklarını belirtti.

Eser, şunları söyledi:

"Ben meslek hayatımda en alt kademeden, en üst kademeye kadar görevlerde bulundum. Biliyorsunuz ki dağın tepesinde yılana ve kuşa rastlanır. Ama biri uçarak diğeri sürünerek zirveye ulaşmıştır. Bizde hayatımızda sürünerek bir yere geldik, sizlerin içinden geldik. Sorunlarınızı A'dan Z'ye biliyoruz. İnşallah görev bize nasip olursa size layık olamaya çalışacağız, sizi incitmemeye kırmamaya çalışacağız. Çünkü geçmişimizi biliyorsunuz biz sizleri hiç incitmedik, kırmadık. 3 sene başhekimlik yaptık, 1,5 sene kaymakam vekilliği yaptık, 11 yıl da sağlık müdürlüğü yaptık her zaman yanınızda olduk.

Kapım o günlerde de sonuna kadar size açıktı bugünde yine böyle olacak. Biz belediyecilik olarak hizmetlerinizi en güzel şekilde yapacağız, ama başka sorunlarınızda da bu bizim işimiz değil demeyecek, çözmek için azami gayret göstereceğiz. Balabanımızda başlıca şikayetlerden biri içme suyu. Sulama suyu işi rahmetli babam Mustafa Eser'e kısmet olmuştu İnşallah bizde içme suyu sorununu çözeceğiz. Balaban Organize Sanayimize yürüme mesafesinde. İnşallah burada soğuk vurmayan kayısıyı istihdam sahaları yaratarak ve hemşerilerimize mutlu ve huzurlu bir hayat sürmelerini sağlayacağız." - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Süleyman Eser, Balaban'da Seçim Çalışması Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement