Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, ilçedeki mahalle toplantılarına Fatih Mahallesi sakinleriyle devam etti.
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, belediyenin Büyük Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Keskin, halkla birebir diyalog kurmak için çeşitli uygulamalar yaptıklarını, yapmaya da devam edeceklerini belirterek, ilçenin kronikleşmiş sorunlarının yavaş yavaş çözüldüğünü söyledi.
Keskin, ilçenin en büyük sorunlarından biri olan mülkiyet meselesi hakkında detaylı çalışmalar yaptıklarını ve 2B arazileri hakkında son yapılan düzenlemenin ilçe için iyi bir gelişme olduğunu kaydetti.
Gölet projesinin, ilçenin vizyon projelerinden biri olduğunun altını çizen Keskin, "Proje başlamadan önce kimse bu çalışmanın tamamlanabileceğine inanmıyordu. Ancak biz bunu yapacağımızı çok yerde ifade etmiştik. Daha önce defalarca sözü verilmiş, ancak hayat bulamamış bir proje olan gölette çalışmalar şimdi tüm hızıyla devam ediyor. Bu yıl içerisinde açılışı gerçekleşecek" ifadelerini kullandı.
Muhabir: Metin Tokgöz
Yayıncı: Erdal Turanlı - İSTANBUL
Son Dakika › Yerel › Sultanbeyli'de Mahalle Toplantıları - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?