Sultanbeyli'de Yeni Eğitim Öğretim Yılı Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Sultanbeyli'de Yeni Eğitim Öğretim Yılı Toplantısı

Sultanbeyli\'de Yeni Eğitim Öğretim Yılı Toplantısı

Sultanbeyli'deki eğitim faaliyetleri, 2013 2014 eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala düzenlenen bir toplantıyla değerlendirildi.

13.09.2013 22:50

Sultanbeyli'deki eğitim faaliyetleri, 2013-2014 eğitim-öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala düzenlenen bir toplantıyla değerlendirildi.

Sultanbeyli Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, belediyenin ev sahipliğinde Büyük Salon'da yapılan toplantıya, Kaymakam İbrahim Özefe, Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, belediye başkan yardımcıları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vefa Vedat Budak, milli eğitim şube müdürleri ve okul müdürleri katıldı.

Toplantıda konuşan Sultanbeyli Belediye Başkanı Keskin, şimdiye kadar 11 yeni okulun açılışını birlikte yaptıklarını ve belediye başkanlığı döneminin sonuna kadar en az 20 senede yapılmış okul kadar okul yapmayı arzu ettiklerini dile getirdi.

Keskin, "Biliyoruz ki büyük uygarlıklar ancak eğitimin baş tacı yapılmasıyla kurulur. Sultanbeyli Belediyesi olarak daha yaşanabilir bir Sultanbeyli anlayışıyla yola çıktık. İlçemizde artık acil hale gelmiş olan alt ve üst yapı çalışmaları her ne kadar daha çok göze görünse de eğitim ve kültür alanında Sultanbeyli'de bir seferberlik oluşturulmasını kendimize ilke edindik" şeklinde konuştu. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sultanbeyli'de Yeni Eğitim Öğretim Yılı Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement