Suluova'da Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Suluova'da Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

Suluova\'da Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

Suluova İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından düzenlenen güvenlik danışma kurulu toplantısında, yürütülen faaliyetler, toplum hayatının huzur ve güveninin arttırılmasına yönelik çalışmalar değerlendirildi.

21.12.2013 13:47

Suluova İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından düzenlenen güvenlik danışma kurulu toplantısında, yürütülen faaliyetler, toplum hayatının huzur ve güveninin arttırılmasına yönelik çalışmalar değerlendirildi.

Suluova Öğretmenevi salonunda gerçekleştirilen toplantıda bir konuşma yapan Kaymakam Hayati Taşdan, güvenlik güçlerine toplum hayatının güvenliği ve mutluluğu için gösterdiği başarılı hizmetler dolayı teşekkür ettiğini söyledi.

Devletin temel görevlerinin başında güvenliği sağlamak geldiğini belirten Taşdan, şöyle devam etti:

"Dünyadaki ve çevremizdeki gelişmeleri göz önüne alırsak bu hizmetlerin ne kadar önemli olduğunu görürüz. Bu hizmetler yürütülürken teknik alt yapı ve personel çalışmaları yanında en önemlisi de vatandaşların desteğidir. Yapılan faaliyetlerde halk desteğini almak çok önemlidir.  İlçemizde güvenlik güçlerimiz ve vatandaşlarımız arasında birbirini destekleyen güzel bir çalışma ortamı var. Daha yaşanılabilir bir ortam için güvenlik güçlerimize halkımızın desteklerinin devamlı olması gerekir."

Toplum hayatının huzur ve güveni için şu ana kadar 9 proje ve 7 çalışma programı hayata geçirdiklerini ve başarı ile uyguladıklarını belirten İlçe Emniyet Müdürü Mevlüt Akkaya ise şunları dile getirdi:

"Güvenlik görevlerinin yerine getirilmesinde toplum desteğinden uzak bir çalışma düşünülemez. Uyguladığımız proje çalışmalarımızın yanında mağdur destek ziyaretleri kapsamında çeşitli olaylarla mağdur olan 121 vatandaşımızı ikametlerinde ziyaret ederek bilgilendirme desteklerinde bulunduk. Amacımız suçu oluşmadan önce önlemek vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamalarının önüne geçmektir."

Toplantıda, Toplum Destekli Polisleri Kahraman Demir ve Abdulkadir Karatoprak tarafından katılanlara yürütülen faaliyetler hakkında slayt eşliğinde sunum yapıldı.

Güvenlik danışma kurulu toplantısı vatandaşların talep ve isteklerinin değerlendirildiği soru cevap bölümüyle son buldu.

Programa, Belediye Başkan Yardımcısı Adem Çılız, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İdris Turgut, TDP Büro Amiri Yurdal Koşar, çeşitli kurum, kuruluş temsilcileri ile köy ve mahalle muhtarları katıldı. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Suluova'da Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement