Sümerevler Mahallesi Sakinlerinden CHP'ye Destek - Son Dakika
Yerel

Sümerevler Mahallesi Sakinlerinden CHP'ye Destek

Sümerevler Mahallesi Sakinlerinden CHP\'ye Destek

Adıyaman Sümerevler Mahallesi sakinlerinden 250 kişilik bir grup, yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan adayı Zeynal Bakır’ı destekleme kararı aldı.

12.01.2014 17:03

Adıyaman Sümerevler Mahallesi sakinlerinden 250 kişilik bir grup, yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan adayı Zeynal Bakır'ı destekleme kararı aldı.

Sümerevler Mahallesinde ikamet eden 250 kişi, CHP Adıyaman İl Başkanlığında düzenlenen törenle yerel seçimlerde CHP'ye destek vereceklerini açıkladı. Daha önce AK Parti'ye oy verdiklerini söyleyen mahalle sakinleri yerel seçimlerde CHP Belediye Başkan Adayı Zeynal Bakır için çalışacaklarını ifade etti.

Verilen destekten dolayı mutlu olduklarını ve amaçlarının sadece Adıyaman'a hizmet olduğunu belirten CHP Adıyaman İl Başkanı Av. Bilal Doğan da, "Önümüzde memleketimiz için çok önemli bir seçim var. Biz burada Adıyamanlı olarak Adıyaman için hizmet edecek, Adıyaman'ın sorunlarını çözecek, Adıyaman'ın yıllardır üvey evlat muamelesi görmesi, dışlanmasına son verecek bir belediye başkanı seçeceğiz" dedi. Adıyaman'a komşu Maraş, Antep, Urfa ve Malatya'nın büyükşehir olduğunu anlatan Doğan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ama Adıyaman hepsinin ortasında kalmış küçük bir şehir görünümünde. Adıyaman huzur kenti ve barış kentidir. Bu kadar güzel insanın bir arada yaşadığı bir kenti devlet babanın ödüllendirmesi gerekir. Teşvik paketinde 5. bölgeye atılmışız, işyerlerimiz kapanıyor.Tarımsal sulamada istediğimiz desteklemeleri alamıyoruz. Komşu illerimiz duble yollarla donatılırken Adıyaman bu konuda mahrum bırakılıyor. Adıyaman bunu hiçbir şekilde hak etmiyor. Adıyaman'a sahip çıkacak, Adıyaman'ın hak ettiği hizmeti Adıyaman'a getirecek inşaat mühendisi Sayın Zeynal Bakır'ı belediye başkanı yapmak için elimizden gelen çabayla çalışacağız. İnşallah, Adıyaman 30 Mart gecesi sahipsiz olmaktan kurtulacak. Sümerevler Mahallesi sakinlerine partimizi onurlandırdıkları için çok teşekkür ediyorum"

Adıyaman Belediye Başkan Adayı Zeynal Bakır ise, yapılan katılımdan dolayı onur duyduğunu oldukça mutlu olduğunu belirterek, "Adıyaman ve Adıyaman halkına hizmet etmek için varız. Adıyaman'ın gelişmesi büyümesi açısından var gücümüzle çalışacağız. Halkının desteği ile hem Adıyaman hem de Adıyaman halkı kazanacak" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sümerevler Mahallesi Sakinlerinden CHP'ye Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • murat say: deyerli Adıyaman halkı uyanın artık ....... bizi yalan dolanla uyutan bu iktidara bi son verelim gelin hepimiz bi urfa örneğini yaşatalım hangimize sorulduda Hüsrev efendiyi aday gösterdiler onlar biliyorlarki oraya kimi aday göstersek uyuyan halk onu seçecek daha öncede böyle olmadımı eyyyy Karapınar halkı size büyük görev düşüyor bu seçimde zeynal beyi seçin destek verin yakın zamanda tanıdım gerçekten harika bi kişiliği var dürüş biri olduğunu herkesim söylüyor eeeeeeee ozaman haydin destek verin artık yeter 1 0 Yanıtla

Advertisement