Sürpriz ekrana yansıdı, Vali gözyaşlarını tutamadı - Son Dakika
Yerel

Sürpriz ekrana yansıdı, Vali gözyaşlarını tutamadı

Sürpriz ekrana yansıdı, Vali gözyaşlarını tutamadı Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, öğretmenler gününde gözyaşlarına hakim olamadı.

24.11.2022 17:00  Güncelleme: 18:35

Sürpriz ekrana yansıdı, Vali gözyaşlarını tutamadı

TOKAT - Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, öğretmenler gününde gözyaşlarına hakim olamadı.

24 Kasım Öğretmenler Günü Tokat'ta 26 Haziran Atatürk Kültür Sarayı'nda düzenlenen törenle kutlandı. Törende kürsüye gelen Vali Hatipoğlu, öğretmenliğin önemine vurgu yaparak, "Ülkece çocuklarımızı yarınlara çok daha iyi hazırlamak gibi bir hedefimiz var. Bu anlamda özellikle kurumları iyileştirme noktasında elimizden geleni yerine getirmeye çalışıyoruz. Öğretmenlerimizin çok değerli katkılarıyla bunu yapıyoruz. Eğitimi sadece materyaller, laboratuvarlar oluşturmaz, öğretmenlerimizin o çok değerli katkılarıyla eğitim oluşur. Kendilerine tekrar minnettarız" dedi.

Vali Hatipoğlu konuşmasının ardından sahneden ayrılırken kendisi için hazırlanan sürpriz ekrana yansıdı. Korgan İmam Hatip Ortaokul ve Lisesi'nden Türkçe ve Edebiyat Öğretmeni Süleyman Şafak, program için özel hazırlanan videoda Vali Hatipoğlu ile olan okul anılarını anlattı. Öğretmenini yıllar sonra ekranda gören Vali Hatipoğlu gözyaşlarını tutamadı.

Programın sonunda adaylıklarını tamamlayan öğretmenler yemin etti. Borsa İstanbul Sosyal Bilimler Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinin hazırladığı oratoryo gösterisi sergilendi.

Sürpriz ekrana yansıdı, Vali gözyaşlarını tutamadı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sürpriz ekrana yansıdı, Vali gözyaşlarını tutamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement