Suruç, Yerli ve Yabancı Basının Üssü Oldu - Son Dakika
Son Dakika Logo
Yerel

Suruç, Yerli ve Yabancı Basının Üssü Oldu

Suruç, Yerli ve Yabancı Basının Üssü Oldu
25.09.2014 12:19

İlçeye, Türkiye'deki basın kuruluşlarının yanı sıra uluslararası bazı haber ajansları ve gazeteler de deneyimli muhabirlerini gönderdi.

Suriyeli Kürtlerin Türkiye'ye giriş yaptığı Suruç, yerli ve yabancı basın kuruluşlarının üssü haline geldi.

Suriye'nin Rakka kentine bağlı Tel Abyad ile Aynel Arap (Kobani) çevresindeki çatışmalardan kaçanları ve bölgedeki gelişmeleri kamuoyuna duyurmak isteyen basın kuruluşları, geçişlerin yapıldığı sınırın sıfır noktasına konuşlandı.

İlçeye, Türkiye'deki basın kuruluşlarının yanı sıra uluslararası bazı haber ajansları ve gazeteler de deneyimli muhabirlerini gönderdi.

Zaman zaman kum fırtınası arasında kalan gazeteciler zor şartlarda görev yapıyor. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Suruç, Yerli ve Yabancı Basının Üssü Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement