Suşehri BBP Seçim Bürosu Hizmete Açıldı - Son Dakika
Yerel

Suşehri BBP Seçim Bürosu Hizmete Açıldı

Suşehri BBP Seçim Bürosu Hizmete Açıldı

BBP Suşehri seçim irtibat büroları düzenlenen törenle hizmete açıldı.

11.03.2014 09:43  Güncelleme: 09:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyük Birlik Partisi Suşehri seçim irtibat büroları düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Büyük Birlik partisi Suşehri Belediye Başkan adayı, Belediye Başkanı Sedat Sel tarafından Camiorta Mahallesinde 2 tane seçim irtibat bürosu için açılış töreni düzenlendi.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından binlerce kişinin katıldığı vatandaşlara bir saatlik konuşma yapan Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, "Bundan sonra Suşehri'nin her ferdi ve her genci için ömrümün sonuna kadar, kanımın son damlasına kadar bir asker olacağım" dedi.

Sel, "Bu yolculukta beni yalnız bırakmadınız. Rabbimde sizleri yalnız bırakmasın. Ben sizlerin varlığıyla gurur duyuyorum. Benim yaşam tarzım sizlersiniz. Ben sizler için gece gündüz demeden ekibimizle birlikte çalıştık. Ama biz bu halkımıza az bile çalışmışız. Bundan sonra çalışmak değil, sizlerin hizmetkarı olmak için var gücümle çalışacağım. Nedeni ise; ben bu ülkenin ne lideri, nede ikinci adamıyım. Ne bakanı, bede vekiliyim. Ben sizlerin gönlüne bir taht olan Sedat Sel olarak huzurunuzdayım" şeklinde konuştu.

Burada siyaset değil, gerçekleri anlatacağım diyen Sel, "Ben bir parti hariç tüm siyasi partilere gönül veren insanlara saygı duyarım. 20 yıldır belediye başkanlığı koltuğumda hiçbir siyasi ayrım yapmadım. Benim için önce insana yapılan yarım önemlidir. Suşehri'nin ne vekili, ne bürokratı, nede bakanı var. Sivas'ta dahi bir bürokratımız yoktur. Suşehri'nin içeride ve şehir dışında okuyan binlerce çocuğu var. Bunların birini müsteşar yaptınız da bizler istemedik mi. Ama sizlerin korkusu şu. Böyle bir çocuğu müsteşar yapıpta Suşehri şaha kalkar ve daha sonra Suşehri'nden aday olur korkusu var sizde. Çevre ilçelerin hepsinden bir vekil çıktı. Nedense Suşehri'nden bir vekil çıkartmadınız. Ne yaptınız biliyor musunuz? Özel işler takip ettiniz. Bunu unutmayın. Ama sizlere abi tavsiyesinde bulunmak istiyorum. Çirkin iftiralarla insanları kandırmayın. Yapacağınız hizmetleri anlatın. 2009 yılında temelini atıp teslim aldığımız oto terminalini hem tamamladık. 2013 yılında ise bu terminalin 1 milyon 500 Bin TL olan borcunu da ödedik. Borçların arkasına sığınmadık. Borçların arkasına sığınarak bu koltuklara talip olmadık." Dedi.

Suşehri'ne bir büyük sosyal tesis daha yapılacağını ifade eden Sel, "Kılıçkaya Barajı sosyal tesislerimizden sonra, İlçe merkezine daha yakın Derebağ bölgesine bölgenin en büyük tesisini yapacağız. Çünkü bu ilçeye gelen vatandaşlarımızın dinlenme yerlerine de ihtiyaçları var. Ama bu dönemde kadınlara yönelik de projelerimiz olacaktır. Kadınların güzel zamanlarını geçirecek modern mekanlar oluşturacağım" diye konuştu.

Meclis üyelerinin de tanıtımının yapıldığı program, dualar eşliğinde hizmete açıldı. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Suşehri BBP Seçim Bürosu Hizmete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement