Suşehri'de 4. Uçurtma Şenliği Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Suşehri'de 4. Uçurtma Şenliği Yapıldı

Suşehri\'de 4. Uçurtma Şenliği Yapıldı

Suşehri Belediyesi ve Emine Birler Anaokulu'nun ortaklaşa düzenlediği, 4. uçurtma şenliği yapıldı.

25.05.2013 11:35  Güncelleme: 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ın Suşehri ilçesinde, Suşehri Belediyesi ve Emine Birler Anaokulu'nun ortaklaşa düzenlediği 4'üncü uçurtma şenliği, belediyeye ait Kılıçkaya Barajı Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi.

Anaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan çeşitli oyun gösterilerinin ardından düzenlenen uçurtma şenliğinde, 150 uçurtma çocukların ailelerine teslim edildi. Çocuklarıyla birlikte gökyüzü semalarında uçurtma şenliğine ortak olan aileler, gönüllerince eğlendiler.

İlçe Kaymakamı Mehmet Demiral, şenlikte yaptığı açıklamada, "Suşehri Belediyemiz ve Emine Birler Anaokulu'nun organize ettiği okul öncesi eğitim etkinliği kapsamında çocuklar için düşünülen uçurtma şenliğinde biz de çocuklarımızla birlikte eğlendik" dedi.

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel ise, bu yıl dördüncüsü düzenlenen uçurtma şenliğine bu yıl ortak olarak ev sahipliği yaptıklarını ifade ederek, bu organizasyonu 4 yıl önce tertip eden ve gelenek haline getiren Anaokulu idaresine teşekkür etti.

Okul Müdürü Mustafa Bıldırcın da, "Biz de ailelerimize bu mutluluğu yaşattığımızdan dolayı memnun kalıyoruz. Geleneksel olarak bu şenliğimizi devam ettireceğiz. Her yıl ilçe merkezinde yaptığımız bu etkinliğimizde bu yıl değişiklik yaparak Belediyemize ait Kılıçkaya baraj tesislerinde tertip ediyoruz" dedi.

Bu arada, uçurtma şenliğinde Mehteran gösterisi de büyük ilgi gördü. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Suşehri'de 4. Uçurtma Şenliği Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement