Suşehri Kaymakamı Demiral Okullarda İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Suşehri Kaymakamı Demiral Okullarda İncelemelerde Bulundu

Suşehri Kaymakamı Demiral Okullarda İncelemelerde Bulundu

Suşehri Kaymakamı Mehmet Demiral, TOKİ Kösedağ İlk-Orta Okulu'nda incelemelerde bulundu.

12.12.2012 18:00

Suşehri Kaymakamı Mehmet Demiral, TOKİ Kösedağ İlk-Orta Okulu'nda incelemelerde bulundu.

Sivas'ta Eğitimi Kalkındırma projesi (SEKAP) kapsamında, ilçe idarecileriyle birlikte TOKİ Kösedağ İlk-Orta Okulu'nda incelemelerde bulunan İlçe Kaymakamı Mehmet Demiral, okul hakkında Okul Müdürü Hüseyin Tuncer'den bilgi aldı. Daha sonra okulda görev yapan öğretmenler ile bir araya gelen Demiral, taşımalı eğitim veren TOKİ Kösedağ İlk-Orta Okulu'nda eğitim gören öğrencilerin ilçenin bir misafiri olduğunu söyledi. Aile ortamından uzak kalan öğrencilere daha fazla ilgi gösterilmesi gerektiğini söyleyen Demiral, "Eğitim, bir toplumun genel meselesidir. Eğitimli bir insandan tüm toplum faydalandığı gibi, eğitimsiz bir insanın olumsuz zararını da toplum olarak hepimiz görmekteyiz." dedi.

Okul Müdürü Hüseyin Tuncer ise, Sivas'ta Eğitimi Kalkındırma Projesi (SEKAP) kapsamında okulun yaptığı faaliyetler hakkında görüşlerini sundu. Okul bahçesine başlatılan ağaçlandırma çalışmalarına bu yıl da devam edeceklerini söyleyen Tuncer, okul çevresinin yeşil bir alan yapmayı hedeflediklerini kaydederek, okula maddi ve manevi destek sağlayan tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla birlikte ilçe esnafına teşekkür ettiğini dile getirdi.

Kaymakam Demiral'ın incelemelerine; İlçe Cumhuriyet Savcısı Ercan Türe, Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Küçükbaşol, Belediye Başkan Vekili Nuh Genç, Emniyet Müdürü Cevat iratçı, AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Yüce ve bazı daire amirleri katıldı. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Suşehri Kaymakamı Demiral Okullarda İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement