Suşehri Kaymakamı Demiral ve Belediye Başkanı Sel, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ersin'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Suşehri Kaymakamı Demiral ve Belediye Başkanı Sel, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ersin'i Ziyaret Etti

Suşehri Kaymakamı Mehmet Demiral ve Belediye Başkanı Sedat Sel, Suşehri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ramazan Ersin'i ziyaret etti.

02.01.2012 18:20

Suşehri Kaymakamı Mehmet Demiral ve Belediye Başkanı Sedat Sel, Suşehri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ramazan Ersin'i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Kaymakam Demiral, Suşehri'nin en önemli gücünün esnaflar olduğunu belirterek, "Esnaflarımızın her zaman yanındayız. Esnaflarımızın her türlü sıkıntısı bizim sıkıntımızdır. Esnaflarla her zaman istişare içerisinde olacağımızı belirtmek istiyorum. Onlara her zaman kapılarımız açıktır. Çünkü bir yerin can damarı esnaflardır. Esnaflar ilçenin nabzını tutan yüksek makamlardır. Bu anlamda Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanımıza iadeyi ziyarette bulunmaktayız. Başkanımıza görevinde başarılar dilerim" dedi.

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel ise "4 yıllık Sağlık Yüksek Okulumuzu açtığımız zaman gelecek öğrenci sayısıyla ilçemiz çok daha canlı olacaktır. Bunun da ilçe esnafına önemli katkı sağlayacağı düşüncesindeyiz. Şu anda belediye olarak bizim çalışmalarımız bu yönde hızla devam etmektedir. Çünkü zamanımız çok kısıtlı. Okula öğretim üyesi atanması için kadro tahsisi yapıldı. Bu konuda herkesin yardımcı olmasını istiyoruz" diye konuştu.

Suşehri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ramazan Ersin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ersin, sivil toplum örgütleri olarak Suşehri için yapılacak çalışmalara her zaman destek vereceklerini belirtti.

Ziyarete, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ahmet Öğretici ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

- SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Suşehri Kaymakamı Demiral ve Belediye Başkanı Sel, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ersin'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement