Suşehri'nde Köy Konağı Açılışı - Son Dakika
Yerel

Suşehri'nde Köy Konağı Açılışı

Sivas'ın Suşehri ilçesine bağlı Bostancık köyüne yaptırılan köy konağı, hizmete açıldı.

21.03.2014 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ın Suşehri ilçesine bağlı Bostancık köyüne yaptırılan köy konağı, hizmete açıldı.

Yapımına 3 yıl önce başlanan ve hayırsever vatandaşların desteğiyle tamamlanan konak, köy camisinde okutulan Mevlid-i Şeriften sonra hizmete girdi.

Bir konuşma yapan Bostancık Muhtarı Eyüp Kurt, iş adamı Ali Aydın'ın köyüne bağışladığı 2 dönüm arsa üzerine inşa edilen konağın kendileri için önemine dikkat çekerek, "Köyümüze ait köy kavaklığındaki kavakları satarak elde ettiğimiz 90 bin lirayla 3 yıl önce temelini atarak hızla bu aşamaya kadar getirdiğimiz köy konağımızın birinci katında köy kahvesi, köy marketi, kadınlar için Kur'an kursu, muhtarlık bürosu bulunmaktadır. İkinci katını çok amaçlı salon olarak kullanacağız. Üçüncü katındaysa imam eviyle misafirhane bulunmaktadır" diye konuştu.

Konağının ön tarafına çocuklar için park yapacaklarını ifade eden Kurt, "Park yapılması için girişimlerde bulunduk. İnşallah onu da yaparak köy konağımızın önünü güzel görünüme kavuşturacağız" dedi.

Açılışa Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, daire amirleri, siyasi partilerin ilçe başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Suşehri'nde Köy Konağı Açılışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement