İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık ve Yönetim Kurulu üyeleri, İzmir Emniyet Müdürü Ali Bilkay'a nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyarette, Oda çalışmaları hakkında bilgi veren Anık, Bilkay'a sivil toplum kuruluşlarına verdiği destek dolayısıyla teşekkür etti.
Bilkay da, hedeflerinin daha iyiyi yakalamak olduğunu belirterek, çalışmalarında en çok sivil toplum kuruluşlarının desteğine ihtiyaç duyduklarını dile getirdi.
Özellikle şehir merkezinde yaşanan trafik sorununun çözümü konusunda üzerilerine düşen görevi yapacaklarını ifade eden Bilkay, esnafı ile polis arasında karşılıklı sevgi ve saygıya dayalı çalışmalar yürüteceklerini, toplumsal huzuru hedefleyen işbirliğiyle sorunlara çözüm arayacaklarını belirtti.
- İZMİR
Son Dakika › Yerel › Taksici Esnafı, İzmir Emniyet Müdürünü Ziyaret Etti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?