Talas Belediyesi Osmanlı Kültür Sokağında Nevruz Bayramı Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Talas Belediyesi Osmanlı Kültür Sokağında Nevruz Bayramı Kutlandı

Talas Belediyesi Osmanlı Kültür Sokağında Nevruz Bayramı Kutlandı

Talas Belediyesi Osmanlı Kültür Sokağında düzenlenen Nevruz Bayramı programına katılan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, gösterileri izledi ve nevruz ateşinin üzerinden atladı.

22.03.2024 14:53  Güncelleme: 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Baharın müjdecisi Nevruz Bayramı, Talas Belediyesi Osmanlı Kültür Sokağında kutlandı. Şuşa Azerbaycan Kültür Evi Derneği tarafından düzenlenen programa katılan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın gösterileri büyük beğeni ile izledi ve yakılan nevruz ateşinin üzerinden atladı.

Talas Belediyesi tarafından Ramazan etkinliklerinin düzenlendiği Osmanlı Kültür Sokağı bu kez Nevruz coşkusuna ev sahipliği yaptı. Şuşa Azerbaycan Kültür Evi Derneği tarafından düzenlenen programda şiirler okundu, 16 Türk devletinin bayrakları açılarak bayrak gösterisi yapıldı.

Programa katılan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın gösterileri ilgiyle takip etti. Programa ilişkin değerlendirmede bulanan Başkan Yalçın, "Hemşehrilerimizle bir araya gelerek gençlerimizin hazırladığı bayrak gösterisini izledik. Bu güzel programda emeği geçenlere teşekkür ediyor, tüm hemşehrilerimizin baharın müjdecisi olan Nevruz Bayramını kutluyorum" dedi.

Program sonunda Başkan Yalçın, yakılan ateşin üzerinden atlayıp demir dövdü. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Talas Belediyesi Osmanlı Kültür Sokağında Nevruz Bayramı Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement