Talas Kaymakamı Zekeriya Güney'den Eğitim Bir-sen'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Talas Kaymakamı Zekeriya Güney'den Eğitim Bir-sen'e Ziyaret

Talas Kaymakamı Zekeriya Güney\'den Eğitim Bir-sen\'e Ziyaret

Talas İlçe Kaymakamı Zekeriya Güney, Eğitim Bir-Sen Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan’ı ziyaret etti.

18.02.2016 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Talas İlçe Kaymakamı Zekeriya Güney, Eğitim Bir-Sen Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan'ı ziyaret etti.

Yapılan ziyarette Talas Kaymakamı Zekeriya Güney, eğitim çalışanlarının ve tüm eğitim kamuoyunun yoğun bir gündemi olduğunu belirtti. Bu yoğunluğu Kayseri Eğitim Bir-Sen'de de gördüklerini ve çalışmaları takdir ettiklerini söyledi.

Güney, Talas'ın göç alan ve gelişen bir ilçe olduğunu Talas'ta ki okulların başarı grafiğinin her geçen yıl yükseldiğini dile getirdi. Talas'ta tüm mülki amirlerin ve sivil toplum kuruluşlarının eğitim konusuna titizlikle eğildiklerini ifade eden Güney, ulusal ve evrensel gelişmenin eğitimle başladığını ve eğitimle nihayete erdiğini kaydetti.

Eğitim Bir-Sen Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan ise, yapılan ziyaretten memnun olduklarını ve teşekkür ettiklerini belirtti. Kalkan, Kayseri'nin eğitim gündemiyle yakından ilgilendiklerini, eğitim çalışanlarının problemlerinin çözümünde etkin rol aldıklarını söyledi. Kalkan, bu anlamda mülki idare amirlerinin eğitime ve eğitimciye bakışının çok önemli olduğunu anlattı.

Kalkan, Talas ilçesindeki eğitim çalışmalarına ve eğitim çalışanlarına ilgisinden dolayı Kaymakam Zekeriya Güney'e teşekkür etti. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Talas Kaymakamı Zekeriya Güney'den Eğitim Bir-sen'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement