Taraftarlardan Aydınspor 1923'ün Çalıştırıcılarına Tepki - Son Dakika
Yerel

Taraftarlardan Aydınspor 1923'ün Çalıştırıcılarına Tepki

Taraftarlardan Aydınspor 1923\'ün Çalıştırıcılarına Tepki

Aydınspor 1923'ün taraftar grubu Asi Kankalar "Bizler Aydınspor sevgisini kalbinde yaşayan teknik direktörlerimizi özledik." dedi.

01.11.2013 17:49  Güncelleme: 17:54

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydın spor 1923'ün taraftar grubu Asi Kankalar yazılı bir basın açıklaması yaptı. Takımlarının son dönemde idari ve sportif anlamda başarısız yönetildiğini iddia eden taraftarlar, "Bizler geçen senelerdeki birlikteliği özledik. Bizlere gülen gözlerle bakan başkanlarımızı özledik. Bizler Aydınspor sevgisini kalbinde yaşayan teknik direktörlerimizi özledik.Bizler maç sonu orta sahada başkanlarımızın harmandalı oynamasını özledik" ifadelerini kullandı.

Asi Kankalar Basın Sözcüsü Ertan Öztürk'ün imzasıyla yapılan açıklamada,şunlar kaydedildi:

"Kulübümüzün idari ve sportif anlamdaki başarısız yönetilmesi hepimizi derinden üzmektedir.Bu yetmiyormuş gibi yaşanan olumsuz gelişmeler ve verilen talihsiz beyanatlar üzgünlüğümüzü bir kat daha arttırmıştır. Var olan başarısızlığı her seferinde taraftarın üstüne atmaya çalışan kulüp başkanımız Süha Bayırlı ve teknik direktörümüz Hüsnü Özkara kendi görevlerini yapmışlar mıdır da bizlerin görevlerini sorgulamakta ve yalan yanlış beyanatlar vermektedirler.Niçin yerli yersiz zamanlarda basınımıza ortamı geren provakatif söylemlerde bulunma ihtiyacı hissetmektedirler ' Amaçları var olan başarısızlığı bize mi yıkmak istemeleridir' Niçin bu korku ve panaroya hali içindedirler ' Yoksa taraftarın bilmediği bir şeyler mi var' Şunu unutmayın hepiniz geçici bu taraftar kalıcıdır. Bizlerin takımı ne kadar sevdiğimizi ve uğruna ne bedeller ödediğimizi herkes çok iyi bilir. Bizim verdiğimiz tepkiler takımın daha iyi olması ve daha önce yaşanılan acı deneyimlerin tekrar yaşanmaması içindir.

GAZETE VE SPOR YAZARLARI DA MI YÖNELNDİRİLİYOR?

Dünyanın hiçbir yerinde ayrıştırmacı politika güden ve taraftarını izole etmek isteyen yönetimler başarılı olamamışlardır. Şu herkesçe iyi bilinsin ki Büyük Aydınspor taraftarını hiçbir güç yönlendiremez. Takımına zarar geldiğini gördüğü an tepkisini koyar. Buna kimse engel olamaz. Olamadı da. Taraftarın yönlendirildiği yalanlarını söyleyenlere soruyoruz. Aydın yerel basının bütün gazete ve yazarlarını da mı birileri yönlendiriyor? Niçin bütün gazete ve spor yazarları, sokaktaki halk Süha Bayırlı'nın kulübü yönetemediğini ve Hüsnü Özkara'nın derhal gönderilmesi gerektiğini söylüyor. Bunlar da mı yönlendiriliyor" ifadelerine yer verdi.

ÖZKARA, ALİ AYDIN VE BAYIRLI'YA TEPKİ

Açıklamada "Bu yıl hep ilkleri yaşıyoruz. Taraftarına küfür eden, taraftarını darp eden teknik heyetimiz bir de bu yetmiyormuş gibi can güvenliğimiz yoktur diyerek emniyet ve Türkiye Federasyonu'na avukatları aracılığı ile Aydınspor taraftarı için suç duyurusunda bulunmuşlardır. Aydınspor taraftarı Türkiye basınına ve Türk spor camiasına kötü gösterilmiştir. Taraftarına küfür eden taraftarını darp eden teknik heyetimizi biz kime şikayet edelim? Kimlere suç duyurusunda bulunalım? Yine bir ilk yaşadık. Aydınspor kulübünün maaşlı çalışanı Ali Aydın basın toplantısında Aydınspor Başkanına yalancı muamelesi yapıp 'günlerdir telefonlarıma çıkmıyor' demiştir. Maaş verdiği kişiye karışamayan kulüp başkanını ilk kez görüyoruz. Kendi içinizdeki anlaşmazlıklarınız futbolcularımızı da olumsuz etkilemektedir" ifadelerine yer verildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Taraftarlardan Aydınspor 1923'ün Çalıştırıcılarına Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement