Tarsus'ta Humus Yarışması Yapıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Yerel

Tarsus'ta Humus Yarışması Yapıldı

Tarsus\'ta Humus Yarışması Yapıldı
24.04.2008 15:53

Mersin'in Tarsus İlçesinde, "14. Eshab-ı Kehf'te Hıdrellez Şenlikleri" Kapsamında Düzenlenen Humus Yarışması'nda Kervancı Humus Birinci Oldu.

Mersin'in Tarsus ilçesinde, "14. Eshab-ı Kehf'te Hıdrellez Şenlikleri" kapsamında düzenlenen Humus Yarışması'nda Kervancı Humus birinci oldu.

Bakkallar ve Bayiler Odası tarafından organize edilen yarışmayı; Mersin Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Talat Dinçer, Tarsus Ziraat Odası Başkanı Ali Ergezer ile çok sayıda oda ve dernek başkanı izledi.

Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Erdoğan Yalçın, Oda'da gerçekleştirilen yarışma öncesi yaptığı konuşmada, "14 yıldır düzenlenen Eshab-ı Kehf'te Hıdrellez Şenliği'ndeki amaç Tarsusumuzun ve yöresel yiyecek ve içeceklerimizin tanıtımına katkıda bulunmaktır. Bu bir yarışma değildir. Tarsus'un tanıtımına hizmet etmektir" dedi.

Jüri üyelerinin büyük bir titizlikle oy verip, değerlendirdiği yarışma sonunda Kervancı Humus 444 puanla birinci, Orhan Humus 421 puanla ikinci, Kervan ve Can Humus 413'er puanla üçüncü, Akın Humus ise 377 puanla dördüncü oldu.

Yarışmada dereceye girenlere ödülleri, mayıs ayında yapılacak "Eshab-ı Kehf'te Hıdrellez Şenlikleri"nde düzenlenecek törenle verilecek.

(EY-MT-Y) 24.04.2008 15:32 TSİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tarsus'ta Humus Yarışması Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement