Tavşanlı Devlet Hastanesinde Aşure Günü - Son Dakika
Yerel

Tavşanlı Devlet Hastanesinde Aşure Günü

Tavşanlı Devlet Hastanesinde Aşure Günü

Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesinde 1500 kişiye Aşure ikram edildi.

15.11.2014 12:03  Güncelleme: 12:33

Doç Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'nde 1500 kişiye Aşure ikram edildi. Başhekim Ünal Ünalan sosyal projeler hazırlayarak vatandaşla iç içe olacaklarını söyledi.

Tavşanlı Doç Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'nde Aşure Günü düzenlendi. Muharrem ayında olmanın sevincini hastalarıyla paylaşmak isteyen hastane yönetimi hazırlattıkları bin 500 kişilik aşure tatlısını yeni binanın poliklinik girişi önünde vatandaşlara dağıttı.

Önlük giyip bone takan Başhekim Dr. Ünal Ünalan'da başta moral motivasyon ekibi olmak üzere tüm personele teşekkür ederek bu tür sosyal etkinlikleri arttıracaklarını söyledi. Ünalan, "Hastanemiz tam kapasite ile çalışmaya başladı. Taşınma ve yerleşme telaşımızdan dolayı sosyal etkinliklere önem veremedik. Ancak bu günden itibaren ekibimizin hazırlayacakları etkinliklerle sosyal projelere de ağırlık vereceğiz. Mesela Cumhuriyet Meydanı'nda kurduğumuz standımızda halkımızı bilgilendirdik ve şeker testi yaptık. Tam 450 kişinin kan tahlillerine bakmış, obezite ve şeker hastalığı karşısında halkımızı bilgilendirdik. Bu tür çalışmalarımız vatandaşlarımızdan da taktir topluyor. Onlar için çalışmaya devam edeceğiz. Bugün hazırlattığımız Aşure tatlımız hepinize şifa olsun " dedi.(İÖ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tavşanlı Devlet Hastanesinde Aşure Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement